top of page

Preferred Models søger nye ansigter


For en måned siden offentliggjorde jeg mit nye modelbureau – Preferred Models. Det har været en hektisk, men også helt vildt givende og overvældende måned, der på mange måde har overasket mig. Jeg havde aldrig forestillet mig en så positiv respons og så hurtig udvikling. Så det er en meget glad Josephine der lige nu knokler videre og arbejder hårdt for at få gjort hjemmesiden helt klar til offentliggørelse.

I sidste uge havde vi vores første testshoot med en række særligt inviterede ansøgere. Det er der, at billederne er fra

Jeg har lige set alle billederne af modellerne igennem og virkelig positiv. Der er rigtig mange gode imellem som jeg glæder mig til at samarbejde med.

Kunne du tænke dig, at blive en del af Preferred Models, der primært kommer til at arbejde med High Fashion, så send os en ansøgning!

Din ansøgning skal indeholde en kort tekst om dig selv, et par linjer om evt. tidligere erfaring og dine mål. Du bedes også vedhæfte et par billeder. Billederne må max fylde 1 MB i alt.

Krav til højde er 172 cm for piger og 184 for drenge. Du kan sende din ansøgning til Apply@preferredmodels.dk

// Josephine

bottom of page