top of page

QOS: HER ER DE FIRE TITLER FINALISTERNE SKAL KÆMPE OM

dk

Der findes rigtig mange forskellige skønhedskonkurrencer i verden og nogle gange kan det være vanskeligt at finde rundt i de forskellige konkurrencer – hvad er hvad?

Queen Of Scandinavia er i år på jagt efter fire nye piger der skal repræsentere Danmark ved hver deres internationale skønhedskonkurrence. Lige nu rejser vi hele landet rundt og afholder castings. Derefter vælger vi 20 piger der går videre til finalen. Til finalen skal pigerne igennem en workshop hvor de lærer at arbejde som modeller. De skal b.la. på et stort fashion photoshoot og lærer at gå på en catwalk. Dagen efter afholdes det store eksklusive finaleshow og det er her de fire vindere skal kåres.

Udover kjoler, makeup, smykker og alle de andre ting der følger med når man vinder Queen Of Scandinavia, så får pigerne også en flybillet og adgang til at repræsentere Danmark ved en international skønhedskonkurrence. Jeg har her skrevet lidt om de fire skønhedskonkurrencer som finalisterne skal kæmpe om i år:

Miss Supranational: Miss Supranational blev for første gang afholdt i 2009, og har på ganske få år formået at placere sig som én af de fire største internationale skønhedskonkurrencer i verden. Miss Supranational er nemlig en del af Grand Slam som indeholder Miss World, Miss Universe, Miss Supranational og Miss International.

Miss Supranational er kendt for deres ekstremt høje standard blandt de deltagende piger. Det er de smukkeste skønheder fra hele verden der deltager i denne konkurrence. Miss Supranational er blevet afholdt i Polen og Hviderusland. I år går der rygter om at konkurrencen måske bliver afholdt i Afrika eller Indien. – Vi vender spændt på den endelige afgørelse.

Konkurrencen har de sidste tre år vundet titlen “Best and most spectacular show” ved branchens svar på oscars.

julia

Miss Intercontinental: Miss Intercontinental bliver hvert år afholdt i Tyskland. Det er en gammel og ankerendt konkurrence og folkene bag er nogle af branchens dygtigeste. Miss Intercontinental skiller sig lidt ud fra andre konkurrencer. De har nemlig besluttet at deres TOP 5 skal bestå af én pige fra hvert af de fem kontinenter. Ved andre skønhedskonkurrencer kan det sagtens være europæiske piger der sætter sig på hele top 5, men sådan er det ikke her. Det giver en ekstra udfordring for pigerne, men det er også end endnu større sejr, hvis det lykkes at placere sig i toppen af denne skønhedskonkurrence.

Top Model Of The World: Denne konkurrence er – som navnet antyder – en konkurrence der forener skønhedskonkurrencer og modelkonkurrencer. Dommerpanelet lægger højt vægt på at pigerne har model look og model mål. Samtidig er det dog vigtigt at de også indeholder de personlige egenskaber som er essentielle ved almindelige skønhedskonkurrencer. Finalen til denne internationale konkurrence besøges altid af modelbureauer fra hele verden. Konkurrencen afholdes i år i egypten.

rp_943331_800290239986270_1853278516_n.jpg

Miss Tourism International: Oplevelser er kodeordet for denne konkurrence. Miss Tourism International afholdes i Malaysia og under den tre uger lange konkurrence for deltagerne virkelig mulighed for at dykke ned i den malaysiske kultur. En tur på kvindemarked, hvor kvinder sælger ting de selv har lavet og et besøge et børnehjem er nogle af de ting pigerne kan se frem til at opleve. Finalen afholdes nytårsaften hvor vinderen kåres ved et brag af et finaleshow. Konkurrencen er altid first class og deltagerne kan se frem til at bo på et af de flotteste hoteller i Malaysia.

Du kan tilmelde dig casting til Queen Of Scandinavia ved at sende en mail med navn, alder, hvor du har hørt om konkurrencen og i hvilken by du ønsker at deltage til tilmeld@queenofscandinavia.dk

// Josephine

Commenti


bottom of page