top of page

Queen Of Scandinavia // Hvilken finalist er den smukkeste?

20 smukke piger er blevet udvalgt til finalen på Queen Of Scandinavia 2015. I løbet af juni og juli offentliggøre vi finalisterne. Du kan se de første otte offentliggjorte finalister her og her.

I dag er et blevet tid til at offentliggøre fire piger mere. I bunden af indlægget, kan du stemme på hvilken af de fire piger, som du synes skal vinde titlen som “Miss Popularity” og derved være sikret en plads i TOP 10 når den store finale afholdes den 31/7 på STAY Copenhagen.

Her er først en lille video fra vores første finaledag, hvor alle finalisterne blev stylet af makeupartister fra Max Factor, frisører fra LK Hair and Makeup, og fik skudt en række professionelle billeder af fotograf Lasse Steinmetz


Ines

Jeg går på Frederikssund Gymnasium, hvor jeg bliver student lige om lidt.  Skolen har altid være vigtig for mig, især faget psykologi står mig meget nært – noget jeg desuden har ambitioner om at læse videre på til september. Noget der nemlig kendetegner mig, er at jeg altid står til rådighed hvis mine venner har brug for det. Jeg er der altid til at rådgive og egentlig bare være der for dem. Det betyder rigtig meget for mig at gøre noget godt for andre mennesker. Desuden kan jeg være meget debatlysten. Jeg går meget op i politik og har mine bestemte holdninger og meninger om ting.

De tre ord der beskriver mig bedst er udadvendt, omsorgsfuld og perfektionistisk.

Jeg skal vinde Queen Of Scandinavia, fordi jeg mener at de indre værdier tæller lige så højt som de ydre, hvilke denne konkurrence også lægger stor vægt på. I takt med mine personlige kvaliteter så som dét at være udadvendt og smilende, mener jeg, at jeg kan være en god repræsentativ kandidat for Danmark. Især fordi man på denne rejse kommer til at støde på en masse nye og spændende personligheder. Samtidig er denne konkurrence en mulighed for at komme tættere på en “lille-pige-drøm”, om at stå på en scene, være model, og rejse rundt og bare oplevelse en masse nye ting. Uanset om jeg vinder eller ej, er jeg beæret over at være en del af denne oplevelse. Håber I vil giv mig en stemme 😉

Christina

Jeg arbejder til daglig som ingeniør i København. Min fritid bruger jeg sammen med min kæreste og mine veninder – vi hygger med café ture, shopping, gode film og byture. Jeg elsker god mad og prøver selv at lave det så tit som muligt.

Tre ord der beskriver mig er rejselysten, familiemenneske og ambitiøs.

Jeg tror på, at Queen of Scandinavia bliver en fantastisk oplevelse og at jeg vil være en god repræsentant for Danmark. Jeg elsker at rejse og opleve nye kulturer, så jeg kan lære af andre. Dét sammen med en ydmyg og samtidig udadvendt personlighed mener jeg udgør en god repræsentant.

Magdalena

Til daglig går jeg på Gymnasium i Vordingborg. I min fritid er jeg meget sammen med min familie og venner, ud over det kan jeg godt lide og være aktiv og derfor går jeg til rytme gymnastik, træner i fitness centeret og danser. Efter jeg bliver færdig med Gymnasiet drømmer jeg om at rejse og se hvad verden har at byde på

De tre ord der beskriver mig bedst er omsorgsfuld, ambitiøs, karismatisk

Jeg skal vinde Queen of Scandinavia fordi jeg er rigtig ambitiøs, pligtopfyldende og kæmper for mine drømme, og det her er en af de største jeg har. Jeg har altid drømt om at arbejde inden for model branchen, samt med at komme ud i verden og opleve noget, møde nye mennesker og de forskellige kulturer. At repræsentere Danmark i udlandet vil derfor være en ære for mig!


Til dagligt arbejder jeg en masse, da jeg efter min studenterhue valgte at holde et sabbatår. Jeg har også været ude at rejse, hvor jeg tilbragte nogle måneder i Etiopien som frivillig journalist. Her skrev jeg artikler for en landsdækkende avis, mens jeg oplevede hverdagen på et børnehjem og lærte om livet i et samfund, hvor man intet opnår uden hårdt arbejde. Derudover holder jeg af at tilbringe min tid sammen med venner og familie og drømmer om at læse journalistik næste år.

De tre ord som beskriver mig best er empatisk, positiv og meget jordnær

Jeg skal vinde Queen Of Scandinavia, fordi jeg tror på at ægte skønhed kommer indefra. At repræsentere Danmark i udlandet er en kæmpe drøm og jeg ønsker med det ansvar at være en god rollemodel for andre piger. Ved at vælge mig vil I derfor få en repræsentant, som foruden at have den ydre skønhed også har noget mellem ørerne, ben i næsen og en varm personlighed.

Hvilken pige synes du bør vinde titlen som Miss Popularity 2015, og derved være sikret en plads i TOP 10? Stem her.. 

Husk at du kan følge med i Queen Of Scandinavia 2015 på vores instagram @Queenofscandinavia og @josephinehelbrandt


Comments


bottom of page