top of page

Queen Of Scandinavia // Hvilken finalist er den smukkeste?

20 smukke piger er blevet udvalgt til finalen på Queen Of Scandinavia 2015. I løbet af juni og juli offentliggøre vi finalisterne. Du kan se de første otte offentliggjorte finalister her og her.

I dag er et blevet tid til at offentliggøre fire piger mere. I bunden af indlægget, kan du stemme på hvilken af de fire piger, som du synes skal vinde titlen som “Miss Popularity” og derved være sikret en plads i TOP 10 når den store finale afholdes den 31/7 på STAY Copenhagen.

Her er først en lille video fra vores første finaledag, hvor alle finalisterne blev stylet af makeupartister fra Max Factor, frisører fra LK Hair and Makeup, og fik skudt en række professionelle billeder af fotograf Lasse Steinmetz


Ines

150531_queen_of_scandinavia1450
150531_queen_of_scandinavia1536

De tre ord der beskriver mig bedst er udadvendt, omsorgsfuld og perfektionistisk.

Jeg skal vinde Queen Of Scandinavia, fordi jeg mener at de indre værdier tæller lige så højt som de ydre, hvilke denne konkurrence også lægger stor vægt på. I takt med mine personlige kvaliteter så som dét at være udadvendt og smilende, mener jeg, at jeg kan være en god repræsentativ kandidat for Danmark. Især fordi man på denne rejse kommer til at støde på en masse nye og spændende personligheder. Samtidig er denne konkurrence en mulighed for at komme tættere på en “lille-pige-drøm”, om at stå på en scene, være model, og rejse rundt og bare oplevelse en masse nye ting. Uanset om jeg vinder eller ej, er jeg beæret over at være en del af denne oplevelse. Håber I vil giv mig en stemme 😉

Christina

150531_queen_of_scandinavia_23181
150531_queen_of_scandinavia_23303

Tre ord der beskriver mig er rejselysten, familiemenneske og ambitiøs.

Jeg tror på, at Queen of Scandinavia bliver en fantastisk oplevelse og at jeg vil være en god repræsentant for Danmark. Jeg elsker at rejse og opleve nye kulturer, så jeg kan lære af andre. Dét sammen med en ydmyg og samtidig udadvendt personlighed mener jeg udgør en god repræsentant.

Magdalena

150531_queen_of_scandinavia_22929
150531_queen_of_scandinavia_22986

De tre ord der beskriver mig bedst er omsorgsfuld, ambitiøs, karismatisk

Jeg skal vinde Queen of Scandinavia fordi jeg er rigtig ambitiøs, pligtopfyldende og kæmper for mine drømme, og det her er en af de største jeg har. Jeg har altid drømt om at arbejde inden for model branchen, samt med at komme ud i verden og opleve noget, møde nye mennesker og de forskellige kulturer. At repræsentere Danmark i udlandet vil derfor være en ære for mig!


150531_queen_of_scandinavia1731
150531_queen_of_scandinavia1864

De tre ord som beskriver mig best er empatisk, positiv og meget jordnær

Jeg skal vinde Queen Of Scandinavia, fordi jeg tror på at ægte skønhed kommer indefra. At repræsentere Danmark i udlandet er en kæmpe drøm og jeg ønsker med det ansvar at være en god rollemodel for andre piger. Ved at vælge mig vil I derfor få en repræsentant, som foruden at have den ydre skønhed også har noget mellem ørerne, ben i næsen og en varm personlighed.

Hvilken pige synes du bør vinde titlen som Miss Popularity 2015, og derved være sikret en plads i TOP 10? Stem her.. 

Husk at du kan følge med i Queen Of Scandinavia 2015 på vores instagram @Queenofscandinavia og @josephinehelbrandt


bottom of page