top of page

QUEEN OF SCANDINAVIA 2013 / HÅR & MAKEUP


josephine

Jeg bliver gjort klar til årets gruppefoto / Queen Of Scandinavia 2013


I løbet af de tre dage som finalen i år blev afholdt over, var der to dage, hvor et særligt hold af makeup artister og frisører rykkede ind for at style pigerne. Første dag skulle piger styles til photoshoot. Hår og makeup skulle sidde perfekt, så pigerne følte sig så lækre som muligt, og derved kunne præstere deres bedste foran kameraet. 


årh

Det samme var selvfølgelig gældende på finaleaftenen, hvor finalisterne skulle på catwalken for første gang foran alle dommerne. At hår og makeup sidder på bedst mulige måde, er afgørende for, at finalisterne kan levere det bedste show med mest mulig overskud og selvtillid. 

I år var det et super professionelt hold bestående af  Zaya Battumur, Dorthe Olesen, Mary Luz, alle sammem anført af Linette Kressner, der stod for stylingen af pigerne. Jeg var meget imponeret over hvor hurtige de var, og hvor gode resultaterne blev. De var alle sammen rigtig dygtige til at tage udgangspunkt i den enkelte pige, og se hvad der var pænest til netop hende. Jeg kan kun anbefale alle fire piger! 


makeup

I eftermiddag skal jeg ind forbi Linettes frisørsalon. Mit hår er blevet rigtig langt, og det er jeg vild med, men jeg har også måtte erkende, at det ikke ser særlig sundt ud længere. Jeg glæder mig til at se Linette trylle med mit hår, og give det nyt liv igen.

// Josephine

Comments


bottom of page