top of page

QUEEN OF SCANDINAVIA 2014 // KJOLER FRA ANERKENDT SVENSK FASHION DESIGNER PÅ CATWALKEN TIL DET STORE


Endelig kan vi løfte sløret for et helt fantastisk nyhed! Queen Of Scandinavia har i år indgået et samarbejde med den anerkendte og fuldstændigt enestående svenske designere Medusa Hallgren og hendes brand Blaze Of Sweden.

De seneste par år har jeg gennem mit arbejde været så heldig at få lov til at leve den store pigedrøm om store, smukke og eventyrlige kjoler fuldt ud. Og selvom jeg efter hånden har fundet mig selv drejende foran spejlet imponeret over smukke kjoler et utal af gangen, så har jeg aldrig set så smukke kjoler, som dem Medusa designer. Derfor er jeg også helt vildt glad for, at vi nu kan præsentere de smukke kjoler på vores catwalken til finalen på Queen Of Scandinavia 2014, som afholdes i august.

De 20 finalister, som vi i øvrigt arbejder på at kunne offentliggøre i løbet af næste uge, når vi har fået fat i de sidste, kan godt glæde sig til at prøve de smukke kreationer på, men alle andre kan også se frem til at opleve det eventyrlige show fra tilskuerpladserne. Alle Medusas kjoler er en oplevelse i sig selv.

Under finalen på Miss World Sweden forrig weekend var fire af Medusas kjoler også at finde. I mit job som konferencier bar jeg denne smukke sorte kjole, og også min medvært og to af sidste års vindere var på scenen i de flotte kjoler. Nyd et par billeder af de smukke kjoler fra Miss World Sweden, mens vi glæder os til at vise dem og mange flere på dansk jord til august! (Hvis du kigger på billedet ovenfor, øverste i indlægget, har Medusas designet den kjole jeg har på og de to orange

)


Husk at følg Queen Of Scandinavia på facebook. Klik her.

Comentários


bottom of page