top of page

Queen Of Scandinavia-finalist med i kampen om at blive Danmarks Næste Topmodel

I 2012 var hun med i finalen på Danmarks største skønhedskonkurrence – Queen Of Scandinavia. Hun løb ikke afsted med sejren, men det afholdte ikke den smukke piger, fra at kæmpe for sin drøm om at blive model. I år er hun med tv-programmet Danmarks næste top model.


lo

Louise Mikkelsen er 21 år og fra Rynkeby på fyn. I går tonede hun for første gang frem i fjernsynet, som en af årets Topmodel kandidater. Louise Mikkelsen fortæller, at hendes deltagelse i Queen Of Scandinavia i 2012 har lært hende rigtig meget, og så har det givet hende selvtilliden til nu at turde stille op til casting på modelprogrammet på kanal 5.

At have været med I Queen of Scandinavia har givet mig meget. B.la selvtilliden til turde stille op I Danmarks Næste Topmodel. Et godt eksempel er min udvikling igennem Queen Of Scandinavia 2012. Jeg startede med at være pigen, der gik på toilettet for at skifte tøj, men endte med at kunne gå et helt catwalkshow i halvgennemsigtigt undertøj, og have det fint med det. Det er blot én af de mange ting, jeg har kunne tage med mig videre fra skønhedskonkurrencen, fortæller Louise Mikkelsen.

I det første afsnit går det rigtig godt for den fynske skønhed. Hun vinder nemlig “ugens billede” Se videoklippet hvor Caroline Flemming fortæller Louise Mikkelsen, at hun vinder ugens billede. KLIK HER


louise

Louise er glad og taknemlig Louise Mikkelsen beskriver sig selv om en glad og smilende pige, der elsker at være sammen med venner, familie og sin kæreste. Derudover er hun en meget taknemlig pige, der er glad for alle de oplevelser hun har fået i modelbranchen.

Hun fortæller, at hun er glad for både at have prøvet at være med i Queen Of Scandinavia og Danmarks Næste Topmodel. Hun har fået prøvet to forskellige sider af sig selv af på en scene og foran et kamera. Hun har fået lov til både at være den feminien pige i Queen Of Scandinavia og den rå chick foran kameraet i Topmodel. Derudover er hun glad for det tætte sammenhold og venskab hun har fået til de andre deltagere.

 I Queen of Scandinavia udvikler man sindssygt hurtigt et tæt bånd med de andre deltagere, det samme gør man I Danmarks Næste Topmodel. Det, at der er et godt sammenhold gør, at det bliver et rart sted at være, men også at man tør udvikle sig sammen med dem, lave fejl og se totalt åndsvag ud indtil, den til sidst sidder i skabet. fortæller hun.

Følg Louise Mikkelsen i jagten på at blive Danmarks Næste Topmodel hver torsdag på kanal 5.

//  Josephine

bottom of page