top of page

Queen Of Scandinavia – Vi udvælger finalister


.. Jeg tænkte, at det lige var tid til en update på Queen Of Scandinavia. I de her dage får vi lagt den sidste hånd på udvælgelsen af de 20 finalister.. Det er dejligt, at vi så småt er ved at være nået frem til årets finaledeltagere, og jeg må sige at jeg er ret positiv. Der har været nogle rigtig skønne piger til casting i år!

:-)

Jeg glæder mig til at få ringet til de 20 piger og fortalt dem, at de er gået videre. Det er noget af det bedste ved mit job. Pigerne plejer simpelthen, at blive så glade!

Finalen i år afholdes den 31 juli på STAY Copenhagen. En super smuk location – jeg er sikker på, at det bliver intet mindre en fantastisk. Igen i år er skønne Christina Bjørn klar som værtinde til at guide publikum gennem showet og præsentere de 20 piger. Hvem der sidder i dommerpanelet, vil jeg vente lidt med at afsløre 😉

// Josephine

Comments


bottom of page