top of page

RADIANT GLOW MASK MED KAKAO OG KOKOS
Jo ældre jeg bliver, jo mere går jeg op i at passe på min hud. Jeg forsøger at give min hud alt det bedste, både for at opnå et synligt resultat nu, men i endnu højere grad også for at forbygge. Jeg tror, at jeg var omkring 25 da jeg begyndte at kunne se min hud blev ældre, og tanken om at den process fortsætter gør, at jeg er ret optaget af at forebygge og beskytte min hud.

Men alle de lækre og dyre produkter, virker slet ikke hvis man ikke sørger for at bruge dem på en renset og eksforlieret hud. Derfor er jeg også altid på udgik efter gode rense- og peeling produkter, og den her super lækre maske fra Evolve Organic Beauty, er jeg blevet rigtig glad for. Den fungere som en maske, der tilfører huden en masse fugt, og når du så skal have masken af igen, glider du den rundt i ansigtet med cirklende bevægelser, og så peeler den ansigtet med små korn.

Den efterlader min hud super lækker, og så dufter den fantastisk samtidig. Det er lige før man får lyst til at spise den 😉

Du kan læse mere om produktet, og Evolve i øvrigt på deres website – her.

bottom of page