top of page

Radiointerview: Hør hvordan jeg lød i radioen i 2012


I forbindelse med de gange jeg har repræsenteret Danmark ved internationale skønhedskonkurrencer, og senere rejst landet rundt med Queen Of Scandinavia er det blevet til et par interviews både til skrift, radio og tv.

Efter jeg er gået i gang med min journalistuddannelse, er det blevet ret piece of cake for mig at give de interviews, men sådan har det ikke altid været. I starten var jeg ret, ikke nervøs, men spændt over det og meget fokuseret på at gøre det godt. I dag er det heldigvis meget mere naturligt.

Her den anden dag ordnede jeg mine mapper på computeren og faldt over et af mine første radiointerviews,  som jeg gav til en lokalradio på Fyn. Jeg synes selv det er ret sjovt at høre, så jeg tænke i måske ville synes det samme?

Hør klippet ved at trykke på play herunder.

And for the info.. Tilmelding til casting på Queen Of Scandinavia 2016 er lige åbnet

:-)

Comments


bottom of page