top of page

READY FOR TAKE OFF // HER SKAL JEG NYDE MIN EFTERÅRSFERIE

Jeg er igen på vej op over skyerne og ud på eventyr. Selvom jeg ikke er pjattet med hverken lufthavne eller flyveture, så er det nu alligevel dejligt igen at være på vej ud for at opleve.. Selvom.. Hvis jeg skal være helt ærlig, så er der måske ikke så meget eventyr over en tur til Cannes. Jeg er nærmest vokset op i byen, hvor mine forældre har sommer residens, så der er nok i højere grad dømt hygge og afslapning end egentligt eventyr 😉 og det passer mig heldigvis rigtig godt i denne omgang!

Mine forældre er allerede i Cannes, og jeg flyver alene ned og mødes med dem. Jeg glæder mig til et par dage i solen, med god mad og måske en tur på stranden. Ren ferie bliver det dog ikke. Computeren er med under armen, og jeg skal naturligvis også have lavet noget arbejde. Jeg er ved at bygge op til et spændende event i November, så er der nok at se til lige nu 🙂 Jeg priser mig lykkelig for, at have mulighed for at tage jobbet med på farten.

Hvis du har lyst til at følge mere detaljeret med i min tur til sydfrankrig, så kan du gøre det på min Instagram her – @josephinehelbrandt

Comments


bottom of page