top of page

REJSELÆNGSEL OG EVENTYRLYST : HER ER MINE REJSEPLANER FOR SOMMEREN
Jo mere jeg rejser, jo mere får jeg lyst til at rejse endnu mere. Jeg har altid været vild med at rejse og opleve nye steder, men efter mit 1,5 år i Vietnam er eventyrlysten og min indre opdagelsesrejsende blevet endnu stærkere.

Det på trods var planen egentlig, at jeg ikke skulle så meget ud og rejse det næste års tid, fordi jeg har brugt mange penge fra min opsparing i Vietnam, lige har købt en ny lejlighed og også har et bryllup, som jeg skal spare op til. Alligevel er det pludselig endt med, at jeg nu har mindst en udenlandstur på programmet hver måned resten af året. Ups 😉

Men for mig er der virkelig ingen bedre måde at bruge mine penge på, end ved at rejse. Det giver mig simpelthen så meget positiv ny energi og livsglæde at rejse, og derfor er det virkelig også på flybilletter og hotelophold, at jeg prioritere at bruge mine penge.

I første omgang er der take off på onsdag, hvor jeg rejser en lille uge til Kroatien med to af mine barndomsveninder. Min venindes familie har et hus der nede, og på Snapchat ser det alt for vildt ud, så jeg glæder mig til at skulle opleve det i virkeligheden. Samtidig er de to veninder dem, som jeg har aller mest lyst til at rejse sammen med lige nu, og jeg har vildt optur over, at vores venskab stadig holder så tæt, og at vi hygger os så meget sammen. Veninder fra barndommen betyder bare noget helt særligt.

Fra Kroatien rejser jeg direkte til Cannes, hvor min familie har sommerresidens. Her skal jeg tilbringe nogle dage med min familie og min bror, så hyggeligt at skulle være være lidt på familieferie! Jeg er kommet i Cannes hele mit liv, føler mig fuldstændig hjemme i byen og nyder virkelig at være der, men fordi jeg har boet i Vietnam, er det faktisk 1,5 år siden, at jeg var der sidst, og så lang tid har jeg aldrig før været væk derfra, så det bliver skønt at komme tilbage.

bottom of page