top of page

Rejselysten har taget overhånd!


image

Rejselysten har altid ligget dybt i mig, og siden jeg var helt lille har mine forældre taget mig med verden rundt. Den har både stået på badeferie i europa, men i endnu højere grad også “oplevelsesferier” i mere eksotiske områder.

Jeg elsker ferier hvor vi kommer ud og oplever lokalbefolkningen og ser en verden og en dagligdag der er langt fra vores egen. Jeg synes at man som menneske bliver klogere på sig selv og verden omkring os, når man får sat sin egen verden i perspektiv.

De tre uger jeg lige har haft i Vietnam har ikke gjort min rejse og oplevelseslyst mindre. Særligt vores “Home stay” oplevelse, hos en lokal familie har givet mig endnu mere lyst til at rejse og opdage. Asien er klart min favorit verdensdel af rejse i. Både fordi maden og klimaet er fantastisk, men i særlig grad også fordi at befolkningen er enormt imødekommende og åbne.

image

Men efter at have besøgt mange lande i Asien begynder min nysgerrighed også at sende mit blik i retning af mellem og syd Amerika. Brasillien er et af de lande jeg virkelig godt kunne tænke mig at opleve.

Efter tre uger i Vietnam, ved jeg godt at den næste større rejse ikke ligger lige om hjørnet, men alligevel kunne jeg ikke lade være med at google lidt rundt og faldt over Ticket2Travel, der har en ret fed beskrivelse af Brasilien og hvad man gør opleve. Find din rejse til Brasilien her.

Jeg drømmer videre og forestiller mig at jeg snart er på vej væk fra kulden igen 😉

// Josephine


billede

Comments


bottom of page