top of page

ROOM TOUR / PHOTOS FROM MY NEW HOME


Et af de mest læste indlæg på min blog er min

room tour fra min gamle lejlighed i Odense. Derfor tænke jeg, at nu hvor jeg er fladet ordenligt på plads i min nye skønne lejlighed på Østerbro, ville vise lidt billeder fra mit nye hjem, som jeg deler med Andreas.

Jeg er helt vild med mit spisebord og stole. Selvom det er lidt stort til den her mindre lejlighed, så ville jeg ikke undvære det, og heldigvis har vi fundet en god plads til det.

En anden ting, som jeg er ret vild med er min bryllupskasse, som jeg fandt på et loppemarked for en del år siden. Med et par modemagasiner, coffee table books og et lys ovenpå, udgør den et super hyggeligt hjørne i soveværelsets vindueskarm.

:-)

In english: One of my most popular blogpost is a room tour in my old apartment in Odense. Therefore I have made a new blogpost with (hopefully) inspiring photos of my new home in Copenhagen. A lovely little apartment in Østerbro, where I live with my boyfriend Andreas.


IMG_1625
denher

IMG_1635

// Josephine

bottom of page