top of page

SÅ I MED PÅ SNAPCHAT?

Så i med på snapchat forleden? (snapchat: jhelbrandt) Jeg fejrede, at de sidste hoteller til sommerferien nu er booket. Jeg går en fantastisk sommer i møde med masser af rejser, og i kan godt regne med at jeg glæder mig! Jeg trænger virkelig meget til ferie lige nu.

Den første uge i juli skal jeg bruge sammen med familien i mine forældres lejlighed i Cannes. Jeg ELSKER Cannes, og på grund af lejligheden, er jeg kommet der hele mit liv. Det betyder, at jeg føler mig utroligt godt hjemme i byen og kender alle de bedste steder at gå hen.


IMG_9936.JPG

I den sidste uge i juli rejser jeg så til Marbella med Caroline. Vi var der for to år siden med alle pigerne, og vi havde en kæmpe fest. I år er det bare mig og Caro, men jeg er helt sikker på, at vi får det sindssygt sjovt. Vi skal ned og nyde solen, drikke alt for meget rosé og feste til den lyse morgen!


20140727-195325-71605984.jpg
IMG_3707.JPG

I august drager jeg så igen til Cannes i en uge sammen med Andreas, hvor vi bare skal slappe af og nyde livet. Ugen efter har vi besluttet at bruge på roadtrip i italien. Efter vores forlængede weekend i Asti maj, blev vi bare mindet om hvor skøn Italien er, og derfor er vi enige om, at vi bare skal tilbage i en fart. Det bliver en uge med smukke byer, masser af pasta og lækker vin.

:-)

img_9519-1.jpg

Har I nogen skønne ferieplaner? Del dem endelig med mig!

// Josephine

Comments


bottom of page