top of page

SÅDAN ARBEJDER JEG MED JUST FINE


justfinefront2

Når jeg ikke arbejder som journalist, gør mit studie færdigt, blogger eller nyder en pause til venner og familie i ny og næ, så går utroligt meget af min tip med mit seneste projekt JUST FINE. Jeg har lånt en kæmpe bunke bøger på biblioteket om marketing på sociale medier, og med min uddannelse (som jeg næsten er færdig med) som journalist, forsøger jeg at kombinere de to ting til at planlægge og udvikle den rette måde at udbrede budskabet om min nye webshop. Det lyder måske lidt tørt, men det interessere mig faktisk rigtig meget, så jeg nyder at have tid til at sidde og nørde lidt med det.

Derudover går det rigtig meget tid med at finde inspiration til nye varer som jeg skal have sat i produktion til webshoppen. Jeg henter meget inspiration på Instagram og pinterest, men også på internationalt blogs og modemagasiner. Det kan jeg virkelig få mange timer til at gå med!

Lige nu bruger jeg mange kræfter på at finde ud af hvilke varer jeg skal have i løbet af vinteren. Når jeg har fundet frem til de rette produkter skal jeg have sat dem i produktion, bestilt dem hjem og så skal jeg til at finde mine kreative sider frem igen når der skal udvælges en model og skydes billeder til webshoppen.

Men mit arbejde slutter ikke der. Når en af jer så klikker en varer hjem, så skynder jeg mig ud på mit lager for at pakke varen og sende den afsted. Det er stadig mig selv der står for hele processen, sådan er det at starte noget op fra bunden, men det er faktisk rigtig sjovt at være med hele vejen.

Jeg håber, at I vil kigge forbi min webshop og se om der ikke er noget i bare ikke kan leve uden 😉 😉 😉

// Josephine

Comments


bottom of page