top of page

SÅDAN ARBEJDER JEG MED JUST FINE


justfinefront2

Når jeg ikke arbejder som journalist, gør mit studie færdigt, blogger eller nyder en pause til venner og familie i ny og næ, så går utroligt meget af min tip med mit seneste projekt JUST FINE. Jeg har lånt en kæmpe bunke bøger på biblioteket om marketing på sociale medier, og med min uddannelse (som jeg næsten er færdig med) som journalist, forsøger jeg at kombinere de to ting til at planlægge og udvikle den rette måde at udbrede budskabet om min nye webshop. Det lyder måske lidt tørt, men det interessere mig faktisk rigtig meget, så jeg nyder at have tid til at sidde og nørde lidt med det.

img_2499.jpg
:)

Men mit arbejde slutter ikke der. Når en af jer så klikker en varer hjem, så skynder jeg mig ud på mit lager for at pakke varen og sende den afsted. Det er stadig mig selv der står for hele processen, sådan er det at starte noget op fra bunden, men det er faktisk rigtig sjovt at være med hele vejen.

Jeg håber, at I vil kigge forbi min webshop og se om der ikke er noget i bare ikke kan leve uden 😉 😉 😉

// Josephine

bottom of page