top of page

SÅDAN BLIVER DU LÆKKER BRUN TIL NYTÅR

Det er bare ikke voldsomt kønt med et par helt blege ben under nytårskjolen.. Men det er også lidt unfair, for hvem har lige lækre sommerbrune ben her midt i vintermørket? Heldigvis findes der en super nem og ikke spor skadelig løsning på problemet. Hun hedder Anne Q!

Udover min families fødselsdage, så er der én ting der altid ligger som en fast aftale i min kalender hvert år. Det er min nytårs-sparytan hos Anne Q Skincare på Christianshavn. Jeg har prøvet spraytan flere gange, hvor det er mislykkes og jeg mest af alt har lignet en kvindelig udgave af Sidney Lee. Not good! Men efter at have fundet Anne Q er det med fuldstændig ro i maven, at jeg træder ind i kabinen og lader hende trylle mig lækker solbrun lige op til nytår.

Hun er super professionel og rigtig god til at forstå mine ønsker. Nogle gange vil jeg gerne være lidt mere brun en andre, og hun formår altid at ramme spot on, på det jeg havde tænkt mig. Spraytan hos Anne Q er fuldstændig ufarligt og du opnår en lækker solbrun farve uden de skadelige UV-stråler.

Jeg glæder mig til, at få lidt farve på kroppen i næste uge, og du kan også stadig nå at booke tid, så du slipper for at flashe de vinterblege ben på årets største festdag. Læs mere om Anne Q og hendes spraytan her.

Husk også at kig ind forbi senere, hvor jeg offentliggøre vinderen af min fjerde adventskonkurrence. .// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

bottom of page