top of page

SÅDAN FÅR DU DE FLOTTESTE NEGLE

20140319-134032

For et par uger siden brugte jeg min søndag på Beauty14 messen, og det har jeg slet ikke fået fortalt ordenligt om endnu. Det var en fantastisk søndag, hvor vi fra Selected Bloggers virkelig blev forkælet og introduceret til en masse nye beautyprodukter. Jeg skal nok fortælle mere snart!

:-)

På messen stod bl.a. mit yndlings brand nr. 1 når det kommer til alt der har med smukke, bløde hænder og flotte negle at gøre. Alessandro International. Deres dygtige negleteknikker Catarina (instagram @colourcatnails) tryllede med mine hænder, og jeg er rigtig glad for resultatet. Det er ikke særlig tit, at jeg får lavet negle, fordi jeg altid frygter, at det kommer til at se for falsk ud, eller at de bliver for lange og upragtiske til en travl hverdag. Men når det er teamet fra Alessandro der tilbyder at trylle med mine hænder, så er jeg aldrig bekymret. Mine negle er blevet rigtig flotte og jeg synes stadig de ser naturlige ud. Der var i hvert fald ikke nogen af mine veninder som opdagede, at jeg havde fået lavet negle, før jeg selv sagde det.

Det skønne ved de her negle er, at de holder rigtig godt, og jeg slipper for at tænke på neglelak der skaller. Jeg kan varmt anbefale Alessandro International og alle deres produkter. Er du ikke til at få sat tipper på, kan du nøjes med deres flotte lakker som fås i ALLE regnbuens farver og flere til! – Og de holder rigtig godt og længe!

Alessandro International står klar til at lave flotte negle på de 20 finalister der går videre til finalen på Queen Of Scandinavia 2014. Du kan læse mere om Alessandro og se hvor produkterne forhandles nær dig på deres hjemmeside – her.


// Josephine


Comments


bottom of page