top of page

SÅDAN FÅR DU DIT TØJ TIL AF HOLDE LÆNGERE

Det her tip ville jeg ønske, at nogen havde givet mig for lang tid siden! Det er et mirakel for en hver person, som har tøj de holder af og gerne vil passe på – og måske endda forlænge levetiden af.

Da jeg boede i Vietnam faldt jeg over en elektrisk fnugrulle. Vi har dem også i Danmark, men jeg havde aldrig hørt om dem før jeg stod ansigt til ansigt med den lille tingest i en lille japans ‘40.000 VND-butik’ i Ho Chi Minh City – det er det, der svarer til en 10-kroners butik i Danmark 😉 Jeg købte en, og nu er jeg blevet mega fan. Se bare den her fine cashmere bluse jeg har fra Second Female. Den har efterhånden nogle år på baen, men jeg er stadig helt vild med den, og farverne er mere in nu end nogensinde før.

Andreas kikkede skeptisk på mig, da jeg pakkede den ud af en flyttekasse forleden, og forstod slet ikke at jeg ikke bare havde smidt den ud for længst. Jeg forstår ham egentlig godt, når man tænker på hvor grim den var, men efter 10 minutter med min elektriske fnugrulle, var den altså så god som ny.

Er du selv på jagt efter en elektrisk fnugfjerner, så kan de bl.a. købes i Matas.

Комментарии


bottom of page