top of page

SÅDAN FÅR DU EN SMUK HVERDAG UDEN MAKEUP

Vækket uret ringer, men du er slet ikke klar til at stå op. Du trækker dynen tættere ind til dig og nægter at forlade varmen i sengen til fordel for en mørk og kold morgen. Pludselig er der kort tid til, at du skal ud af døren, og nu har du travlt. Kender du de morgener?


large

Det gør jeg alt for godt. Særligt her de sidste par uger hvor det er blevet både mørkere og koldere. Energien er ikke den samme, og trangen til at springe ud ad sengen og komme igang med dagen er ikke helt så stor som den plejer.

Jeg ender ofte med at stryge ud af døren med morgenmad i den ene hånd og min taske i den anden. Jeg har lige nået et hurtigt bad og fået børstet tænder. Men heldigvis – på trods af, at jeg ikke når at bruge mange sekunder foran spejlet til at lægge makeup, føler jeg mig stadig pæn og præsentabel –  det er takket være Camilla.

Camilla er indehaver af Camillas Wellness, og hende besøger jeg jævnligt for at få fyldt eyelash extensions på min egne vipper. Det betyder, at jeg altid – fra jeg står op om morgenen, til jeg går i seng om aftenen – og for den sags skyld også hele natten, er præsentabel og ikke linger en, der er kommet ud af døren uden at svinge forbi makeuppungen. Min hverdag bliver så meget nemmere, når jeg ikke skal bruge en hel dag på at være irriteret over, at jeg ikke fik lagt makeup i morges. Jeg skal heller ikke bruge tid på at gnubbe mine øjne fri fra mascara, inden jeg går i seng. På billedet her har jeg INTET makeup på, og er på vej ind til en opfyldning. Det er altså sådan, det ser ud når vipperne har siddet i ca. tre uger.


IMG_4496.JPG

Mange er bange for, at eyelash extensions ødelægger ens egne vipper – og det er der også en risiko for, hvis man ikke får dem lavet et ordenligt sted. Hos Camillas Wellness er du i trykke hænder, og mine vipper er kun blevet længere og stærkere, fordi de nu får ro og lov til at vokse sig store og stærke, uden at jeg smører dem ind i masscara eller gnider dem med makeupfjerner.

:-)

Så her med et lille tip. Vil du have forskønnet din hverdag og gøre den meget nemmere? Så tag et smut forbi Camillas Wellness i Odense!

:-)

// Josephine

Comments


bottom of page