top of page

Sådan får du et hurtigt og sundt VitaminBoost


IMG_1421

For en  måned siden købte jeg de her to bøtter. Den ene er tranebærpulver, og den anden er tørret havtorn. Jeg fik af vide, at jeg skulle prøve at bruge dem i min smoothie hver dag i en måned og se forskellen. Jeg må indrømme, at det er ret fantastisk. Jeg har fået meget mere energi, og kan virkelig mærke, at der er en forskel. 

Tranebær indeholder rigtig mange antioxidante stoffer, som modvirker bl.a. virus. Det betyder, at man ikke lige så nemt bliver syg, og faktisk har jeg heller ikke være så forkølet den sidste måned, som jeg plejer at være, når det er frost græder, og der ligger sne udenfor. Derudover kan tranebær være med til at forebygge tandkødssygdomme, nedebryde kræftfremkaldende stoffer, reducere risikoen for mavesår og være med til at holde kredsløbet sundt. Der er ikke mange gode grunde til at lade være med at spise det 😉

Havtorn er et lille bitte bær, og bare et enkelt bær indeholder 10 gange så mange c-vitaminer som en hel appelsin. 

Så et lille tip her fra må være at få fingrene tranebær og havtorn til smoothien!

:-)

// Josephine

Comments


bottom of page