top of page

SÅDAN FÅR DU FJERNET FINE LINJER OG RYNKER I ANSIGTET UDEN BOTOX!

Jeg er mildest talt fuldstændig blæst bagover, over en ansigtsbehandling jeg har prøvet – og det er sjældent, at jeg har det sådan.

For et par år siden var jeg mega træt af min hud. Jeg havde altid små knopper i panden og havde fået en lille linje mellem mine øjenbryn. Ikke en decideret rynke, men det var den på vej til at blive. I den forbindelse søgte jeg nettet tyndt for at finde ud af, hvad jeg kunne gøre, og der stødte jeg på Anne Q Skincare på Christianshavn. Jeg tog en snak med Anne, der har klinikken og begyndte så på en silkpeel kur, som består af 6-8 ansigtsbehandlinger. Der er ingen kniv, botox eller andet unaturligt gejl, som man ellers normalt hører om, når det handler om at fjerne rynker og linjer. MEN DET VIRKER!

Anne fik min linje væk, og siden har jeg heller ikke haft knopper i panden. Dengang beskrev jeg det som et mirakel – men nu efter at jeg har set, at det rent faktisk holder, har jeg slet ikke ord for, hvor glad jeg er for, at jeg fik de behandlinger.

JEG HAR SENDT MIN KÆRESTE TIL ANSIGTBEHANDLING

Behandlingerne virkede så godt på mig, at jeg ikke var et sekund i tvivl om, at Andreas skulle en tur ned forbi Anne Q. Han fylder snart 30 år, og med alderen begynder huden at ændre sig. Derfor har jeg nu sendt ham ned til min favorit ansigtsbehandler nummer ét, som skal fjerne de fine linjer han har i panden og omkring øjnene. Derudover kan hun faktisk også fjerne de pigment pletter / forandringer, som han har på siden af ansigtet.

Allerede efter to behandlinger kan vi se forskel på Andreas hud, og selvom han normalt ikke er ret meget for den her type skønhedsbehandlinger, så er han sindssygt glad for resultatet, og glæder sig hver gang han skal ind til en ny behandling.

Behandlingerne er altså både for mænd og kvinder, og jeg garantere at det virker!

ANNE Q ANBEFALER HELLERE EN VITAMIN END EN DYR CREME

En af de ting der gør, at jeg hurtigt fik stor tillid til Anne, er hun virkelig sætter sig ind i tingene og nørder det der med skønhed på et helt vildt niveau. Hun er typen, der ikke har nok i at finde en creme, der kan virke udefra og ‘symptombehandle’ som hun kalder det. Hun vil finde årsagen, til de hudproblemer vi har og så hellere ændre det indefra med den rigtige vitaminpille eller kosttilskud i stedet. Også selvom at det betyder, at hun ikke får solgt sine kunder en dyr creme. Det er da tillidsvækkende!

Du kan læse mere om mirakelkuren aka silkpeel her og besøge Anne Q Skincares hjemmeside her.

// Josephine

FØLG MIN BLOG: Bloglovin – her Instagram – her Facebook – her Snapchat: jhelbrandt

Comentários


bottom of page