top of page

Sådan får du hurtigt og nemt en lækker kulør inden nytår


Blege ben under nytårskjolen? Nej vel..

Nytår er for rigtig mange piger lig med bare ben under festkjolen. Andre rocker et par jeans og flasher de bare arme, men uanset om du er en af dem der trodser vinterkulden og lader bukser og nylonstrømper blive der hjemme, eller om du er lidt mere fornuftig end gennemsnittet, der på årets sidste dag, så er det altså ikke til at komme uden om, at nytårstøjet, makeuppen og håret ser lidt bedre ud, hvis det pyntes med lidt lækker kulør, i stedet for den vinterblege hud.

Derfor kan jeg umuligt være den eneste der synes, at det er lidt op af bakke at årets store fest ligger i december. På den her tid af året er det lang tid siden, at jeg har måtte vinke farvel til den kulør jeg fik over sommeren, og jeg bliver ofte så hvid at jeg nærmest går i ét med væggen, ikke just kønt under en nytårskjole.

Heldigvis fandt jeg for et par år siden Anne Q på Christianshavn, som lige siden har været min go-to super woman med alt der handler om min hud. (Læs her om vejen til perfekt, glat og ensartet hud) Hun er derfor også kvinden, som jeg altid besøger inden en større fest. Hun er den dygtigste jeg kender til at lave en pæn, holdbar og lugtfri spraytan. Farven bliver altid helt ensartet, og hun er virkelig dygtig til at forstå hvor meget farve jeg ønsker og hvad der vil være pænt.

Det er ret fantastisk at ankomme som bleg nordboer og forlade klinikken igen som chokoladebrun latino 😉 .. Og det betyder altså bare så meget for det endelig look. Det er en god ide at få din spraytan 1-2 dage før nytår, så den er helt frisk og lækker til den store fest.

.. Og hvad er så meningen med det her indlæg? Det er naturligvis at give et tip til hvordan du fuldender dig look nytårsaften, men det er altså også min egen lille skjulte kampagne for at droppe solariet. Det er ikke lækkert, du får flere rynker og risikoen for hudkræft stiger helt vildt voldsomt for hver eneste gang du tager sol i solariet. Just Don’t.

:-)

// Josephine

Comments


bottom of page