top of page

SÅDAN FÅR DU: LANGE & FYLDIGE VIPPER


img_7521.jpg

Det må snart være tre-fire år siden, at jeg sidst har brugt en mascara. Det er egentlig ret vildt at tænkte på. Mit ikke eksisterende behov for, at smøre mine vipper ind i den slags, skyldes, at jeg er blevet dybt afhængig, og meget lykkelig for eyelash extensions.

Der findes hundredevis af skrækhistorier, om piger der har fået lavet vipper, og så er alle deres egne faldet af. Det er mine heldigvis ikke. Mine vipper har det fantastisk, bl.a. fordi de får ro og fred, og ikke bliver knubbet ind i mascara eller makeupfjerner.

Grunden til at mine vipper slet ikke har taget skade af de mange år med extensions skyldes selvfølgelig også, at jeg altid har været meget omhyggelige med, hvor jeg har fået dem lavet.

Det er helt afgørende, at man går til en professionel, som kan sit håndværk. Jeg har efterhånden testet en del forskellige steder af, og jeg har fundet mine favoritklinikker.

I Odense er det Camillas Wellness, som laver de flotteste vipper. Camilla er skide sød, og super dygtig. Det absoult bedste sted, at gå hen hvis du er i København er hos Lash Lab. Carla som har klinikken er så sød, meget professionel og helt vildt dygtig. Klinikken ligger på Christians Havn, er lyst og lækkert indrettet og så er der altid friske blomster. Det er så skønt, at træde ind i de lokaler og ligge sig trygt til rette, mens Carla forvandler mine egne vipper til lange bambi-vipper, på en flot og naturlig måde.

Hvis du ikke ved hvad du skal ønske dig til din fødselsdag, kunne det jo være, at du skulle smide et gavekort til Lash Lab på ønskelisten?

:-)

// Josephine

Comentarios


bottom of page