top of page

SÅDAN FÅR DU LANGE VIPPER UDEN SERUM ELLER MASCARA


Hvis der er en ting, der virkelig gør min hverdag nemmere og smukkere, så er det mine højt højt elskede eyelash extensions. Jeg har snart haft dem i fem år, og jeg kommer ikke til at undvære dem foreløbig. Jeg er så vild med hvor nem og lækker min hverdag bliver med dem. Ingen mascara eller eyeliner. Bare ud af sengen og afsted.

På de fem år jeg har fået lavet vipper, har jeg besøgt en hel del vippe-klinikker, og derfor ved jeg også, at der er virkelig stor forskel på resultatet. Et af de steder som jeg har været rigtig glad for, er Lash Lab på Christianshavn. Der kan du være helt sikker på, at de ikke ødelægger dine egne vipper, og så er de rigtig gode til at forstå, hvor meget fylde og længde man gerne vil have.


I min store begejstring for eyelash extenions har jeg også fået lokket flere af mine veninder og familiemedlemer til at prøve det, og de er alle sammen blevet lige så hooked og forelskede som mig. Den første gang man får et sæt, kan de godt være lidt irriternede. Som med alt andet skal man lige vende sig til dem, men når først tilvænningen er faldt på plads, så lover jeg dig for at du vil takke dig selv for at springe ud i det.

Du kan helt selv styre hvor tykke, hvor lange og hvor meget dine vipper skal bue. Derfor kan du også være helt sikker på, at der findes det helt rette sæt til dig, uanset om du vil have det naturlige look, eller der godt må være lidt mere power på. Hver gang jeg ved, at jeg skal til et arrangement, får jeg altid sat nogle lidt tykkere vipper på, så det giver lidt mere fylde, men i hverdagen nøjes jeg med de lidt mere afdæmpede.

:-)

// Josephine

Comments


bottom of page