top of page

SÅDAN FÅR DU LANGE VIPPER UDEN SERUM ELLER MASCARA


På de fem år jeg har fået lavet vipper, har jeg besøgt en hel del vippe-klinikker, og derfor ved jeg også, at der er virkelig stor forskel på resultatet. Et af de steder som jeg har været rigtig glad for, er Lash Lab på Christianshavn. Der kan du være helt sikker på, at de ikke ødelægger dine egne vipper, og så er de rigtig gode til at forstå, hvor meget fylde og længde man gerne vil have.


img_3427.jpg

Du kan helt selv styre hvor tykke, hvor lange og hvor meget dine vipper skal bue. Derfor kan du også være helt sikker på, at der findes det helt rette sæt til dig, uanset om du vil have det naturlige look, eller der godt må være lidt mere power på. Hver gang jeg ved, at jeg skal til et arrangement, får jeg altid sat nogle lidt tykkere vipper på, så det giver lidt mere fylde, men i hverdagen nøjes jeg med de lidt mere afdæmpede.

:-)

// Josephine

bottom of page