top of page

Sådan får du langt hår


Ofte bliver jeg spurgt om mit hår er mit ægte – altså om jeg har ekstensions i, eller om det er mit naturlige hår. Jeg er så heldig at kunne svarer at håret rent faktisk er mit eget, men sådan har det ikke altid været.

Da jeg var yngre ville jeg gerne have længere hår end jeg havde, og jeg fik derfor sat extensions i. Det resulterede kun i at mit eget hår blev ødelagt, og jeg lige siden fortrudt at jeg fik sat fake hår i. Langsomt har jeg kæmpet for at få mit eget hår tilbage, og det er langt om længe lykkes – og hvis du også drømmer om længere hår, har jeg et par fif, der måske også kan hjælpe dig.

Først og fremmest er det vigtigt at droppe glattejernet dagligligt. Jeg bruger det kun når jeg skal ud, eller dage hvor jeg synes jeg trænger til lidt ekstra. Og så bruger jeg det selvfølgelig aldrig uden varmebeskyttende produkter, det glæder også når jeg føntørre mit hår.

Men udover at passe på med varmen, så er det også afgørende, at man bruger de rigtige produkter til ens hår. Jeg har tendens til tørt hår og derfor bruger jeg nogle produkter med mange forskellige olier i. Jeg sørger også altid for at have en god hårkur med hånden.

Shampooworld.dk er et af de steder på nettet, hvor de har et rigtig bredt udvalg af produkter til forskellige hårtyper. Så hvis du vil på jagt efter produkter der passer til lige netop dit hår, kan det være et godt sted at kigge. Er du i tvivl om hvad dit hår har brug for, så spørg din frisør. Hvis de har bare lidt styr på deres fag, så burde de kunne fortælle dig meget præcist hvilke produkter du bør gå efter!

:-)

// Josephine


billede

コメント


bottom of page