top of page

Sådan får du neglelakken til at holde i tre uger


Du har lige lagt neglelak, den ligger super fint, og du er glad og tilfreds med resultatet. Herefter sker altid én af følgende to ting. Enten så støder du på noget inden lakken er ordenligt tør, og pludselig var resultatet ikke helt lige så flot alligevel. Eller også så klarer du dig faktisk til den er helt tør, men når du står op dagen efter er lakken allerede begyndt at skalle af.. og så kan du starte forfra.

Jeg er så træt af, at kæmpe med neglelak der aldrig holder og som ikke er særlig pænt ret længe ad gangen. Det er så vigtigt for et fuldendt look, at du har pæne negle – eller sagt på en anden måde. Intet kan ødelægge et lækkert outfit og en god stil, som afskallet neglelak. Det virker så nusset. Derfor er jeg lykkelig for at have fundet en løsning, der gør at jeg nu kun skal tænke på mine negle hver 3. uge, og herefter er det bare at nyde de smukke negl hver dag.

Jeg er nemlig begyndt, at få lavet mine negle hos Wanna Shine på Østerbro. Det er en super lækker skønhedsklinik, der laver en masse forskellige beauty-behandlinger, og som jeg nu altså tyer til for at sikre mig præsentable negle.

Wanna Shine har både klinik på Østerbro og i Rødovre, jeg går i den her på Østerbro, og er simpelthen så glad for det. Jeg for forstærket min egen negl og lagt en ny farve hver 3. uge. Det betyder, at de ikke knækker og at farven holder lige til næste gang jeg besøger klinikken. Trænger du også til altid bare at have smukke negle uden at skulle tænke på dem i hverdagen? Så vil jeg anbefale dig at besøge Wanna Shine. Du kan jo starte med at kigge forbi deres hjemmeside her.

// Josephine

Comentários


bottom of page