top of page

SÅDAN FÅR DU PERFEKT OG FEJLFRI HUDOverskriften lover meget – men den lover ikke mere, end den kan holde. Jeg har fundet vejen til fuldstændig perfekt og fejlfri hud, og I dag deler jeg hele hemmeligheden med jer.

Hvis I har fulgt med længe, så ved I helt sikkert at jeg har en stor kærlighed til Anne Q Skincare på Christianshavn. Jeg har ofte skrevet om de helt vilde resultater Anne Q kan udrette, og hvor lykkelig jeg har været for mit kurforløb, hvor jeg igennem syv behandlinger fik markant smukkere og mere ensartet hud.

Kurforløbet var jeg igennem for ca. 3 år siden og lige siden har min hud været meget flottere. I dag går jeg kun hos Anne Q, og det skyldes at hun simpelthen er den dygtigste og mest professionelle hydplejer, jeg har mødt. Hun er den helt ærlige type, der hellere anbefaler dig en god vitaminpille end en dyr creme, hvis hun mener, at effekten vil være den samme.

I dag skal jeg forbi Anne Q til en enkelt behandling, som skal sikre at resultaterne fra mit kurforløb holder endnu længere. Og du kan komme med!

På min snapchat: Jhelbrandt vil jeg snappe fra hele behandlingen, så I kan se hvordan det foregår. Jeg viser jer også helt ærlige og nøgne billeder fra både før og efter behandlingen, ligesom jeg og Anne, fortæller meget mere om hvilke type behandlinger, det er jeg får.

Hop ind og følg med! 🙂 // Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page