top of page

SÅDAN FÅR JEG MERE OVERSKUD OG NY ENERGI – DU SKULLE PRØVE DET SAMME!

Jeg er startet på noget nyt. Noget jeg egentlig har overvejet længe, men som jeg aldrig rigtig er kommet i gang med før nu. Jeg har nemlig fået indlagt en fast time kun til mig selv hver måned. En time hvor jeg skal koble af, lade op, genvinde min energi og frem for alt forkæles.

Derfor har jeg anskaffet mig et 12 timers klippekort til Ny Liv Spa, og dermed allerede sikret mig én times velfortjent tur til massage-himlen hver måned. Det fungere perfekt for mig med et klippekort fordi massagen så er forudbetalt og dermed allerede så godt som indlagt i min kalender. Hvis man skal have pungen op hver måned, er det nemmere at springe over, og så får man ikke den tiltrængte selvforkælelse.

Jeg har allerede været afsted to gange nu, og jeg er blevet simpelthen så glad for det! Der er ingen tvivl om, at det giver mig et tiltrængt pusterum fra en travl hverdag, og når jeg har haft tid at at koble af er jeg meget mere produktiv og iderig efterfølgende. Jeg synes også, at det giver mit humør et boost. Som de fleste andre har jeg en travl hverdag med opstart af virksomhed, min blog og så skal jeg også lige have planlagt et bryllup 😉 Den velfortjente pause og selvforkælelse giver både ny overskud og en følelse af tilfredshed.

Det er ikke ret dyrt at få massage hos Ny Liv Spa og slet ikke det høje niveau taget i betragtning. De har nogle virkelig dygtige massører, der er gode til at spørge ind til individuelle behov, og hvad man ønsker at få ud af sin behandling. Nogle gange vil man bare nusses, og andre gange skal det gøre ondt og være dybt, før det gør godt. Uanset hvad er de gode til forstå, hvad man beder om, og jeg føler mig virkelig som et nyt menneske, når jeg træder ud på gaden efter en time i professionelle hænder.

Hos Ny Liv Spa koster en times massage kun 300 kroner – og hvis man køber et klippekort til 12 gange, så får man hver massage for kun 229 kroner! Det er nærmest asiatiske priser – for en massage, der virkelig gør en forskel!

De har klinikker både på Frederiksberg, Østerbro, Nørrebro, Amager, Glostrup og i Valby. Når man køber et klippekort kan de bruges i alle deres klinikker 🙂

bottom of page