top of page

Sådan forbereder du dig til en skønhedskonkurrence


20140621-145657-53817513.jpg

Overskiften siger det hele – her er et par ord om hvordan du bedst forbereder dig til en skønhedskonkurrence. Den fulde liste er lavet til de 20 finalister der er gået videre til finalen på Queen Of Scandinavia 2014, men jeg tænkte at det måske også var meget sjovt for jer andre at læse lidt? Here you go! 😉

Al succes ligger i forberedelsen! Så nu er det tid til at fokusere og gøre dig klar til den store finale. Her er fire hurtige trin til hvordan du kan forbedre dine chancer for at vinde en skønhedskonkurrence.

1. Træning og sund kost. Nogen skal træne mere end andre, nogen skal tabe sig lidt, mens andre blot skal tone kroppen. Uanset hvilken form du er i nu, så er det vigtigt at du træner og spiser sundt op til finalen. Din krop, din udstårling, dit hår og din hud bliver meget smukkere med sund kost og træning og det er med til at booste dit look og din selvtillid. To ting der er meget vigtige når du skal på catwalken foran 400 gæster, fotografer, pressen og selvfølgelig dommerpanelet.

2. Catwalk træning. Der findes et utal af videoer på youtube hvor du kan lærer at gå catwalk. Tjek dem ud og øv dig i et gå foran et spejl. Hurtigt vil du kunne se, hvad du gør godt og hvad der kan gøres bedre. Hvis du øver dig hjemme, er du allerede foran når du møder Queen Of Scandinavias catwalktræner inden finalen.

3. Øv dig i at gå i stiletter. Find de (højeste) stiletter du går bedst i og øv dig i at gå pænt. De skal være så høje som muligt, men ikke højere end at du går pænt i dem. Når du starter med at gå en hel dag i stiletter får du ondt i fødderne og du får vabler. Det er en god ide at få overstået de “onde” dage inden finalen. Derfor bør du leve i dine stilletter ugerne op til finalen. Når vi mødes er du en haj til at gå i dem, du får ingen vabler og du får heller ikke ondt selvom du skal have de høje hæle på non-stop i 10 timer!

4. Boost din selvtillid – tro på dig selv. Flere gange er det blevet tydeligt bevist, at de piger der tror mest på sig selv, også er dem der ender med at vinde. Du skal være sød, smuk, venlig, ægte og imødekommende – så misforstå mig ikke. Det handler ikke om at føle sig bedre end andre, men om at tro på sig selv. Du skal sige til dig selv at du er den rette vinder. Tror du ikke selv på det, så kan du heller ikke overbevise dommerpanelet. Fortæl dig selv hver dag, at du er den rette vinder, og så vil du så småt også begynde at udstråle det!

// Josephine

Comments


bottom of page