top of page

SÅDAN GØR DU DIN FLYTNING OVERSKUELIG, HURTIG OG NEM
Præcis lige så afslappet som jeg ser ud på de her billeder, vil jeg være på min store flyttedag. Jeg har nemlig truffet en ret genial beslutning, der gør min flytning til verdens mest overskuelig projekt.

Jeg har pakket 45 flyttekasser og samlet alle mine møbler i stuen. Nu er planen så, at det hele skal transporteres ned fra femte sal i Holte og op på fjerde sal på Østerbro. En process der umiddelbart kan virke fysisk hård og ret tidskrævende, men det er den heldigvis ikke i det her tilfælde.

De sidste par år har jeg flyttet en hel del gange, og jeg må bare indrømme, at det er et fu*king besværligt projekt, når man står med det hele selv – også selvom jeg har haft nogle søde venner og familie, der har hjulpet til. Det er bare hårdt og opslidende arbejde, men den her gang skal det være anderledes.

Derfor har jeg hyret flyttefirmet TipTopFlyt til at hjælpe mig med flytningen, og jeg kan allerede mærke, at det er verdens bedste beslutning. Jeg tog selv kontakt til TipTopFlyt fordi min veninde brugte dem, da hun skulle flytte i vinters, og selv var helt høj over den hjælp det havde været for hende, at have professionelle flyttefolk på opgaven. Derudover får de virkelig gode anmeldelser på TrustPilot, så jeg føler mig virkelig i trygge hænder og helt sikker på, at min flytning kommer til at gå super nemt.

Pludselig virker min flytning slet ikke så uoverskuelig, og nu kan jeg i stedet sætte mig tilbage og glæde mig til at alle mine egendele bliver transportet op i mit nye hjem, uden at jeg selv skal løfte en eneste flyttekasse. Det passer mig virkelig godt.

Jeg glæder mig helt sindssygt til at vise jer mere af vores nye lejlighed! Hvis du vil se billederne fra slagsopstillingen, så har jeg delt dem i et tidligere indlæg lige – her.

Comments


bottom of page