top of page

Sådan gør du dit hår sommerklar


 Sommeren står for døren, og det betyder sol, strand og saltvand. Umidelbart en rigtig lækker symfoni, men for dit hår er det også en hård tid. Både sol og saltvand slider rigtig meget på håret, og det er derfor vigtigt at du sørger for at passe godt på lokkerne både før, under og efter at feriestemningen har sat ind.

Forleden besøgte jeg frisør Bellacci i Odense C. Her blev jeg gjort sommerklar med en lækker hårkur og klipning af mine spidser. På den måde sørger jeg for, at mit hår er fyldt op med de lækreste olier og er bedst muligt rustet til at gå igennem de næste par måneder.

Hos Bellacci er de altid super søde, og enormt dytige og ærlige når det kommer til at vejlede dig bedst muligt om produkter til dit hår. Derfor anbefaler jeg virkelig, at hvis du bor i eller omkring Odense, at stoppe ind forbi dem. Jeg fik nogle produkter med hjem fra Kerastase, som er solbeskyttende, og da jeg på min ferie i Portugal for to uger siden tog dem i brug, var jeg simpelthen ovenud lykkelig.

For det første dufter de virkelig lækkert, men vigtigst af alt så sørgede de for at mit hår var silkeblødt under hele turen. Selv efter flere dage i saltvand, som normalt gør mit hår knastørt.


Shampooen hjælper med at beskytte håret mod misfarvning af solen og samtidig er den ekstra god til at få salt og saltvand ud af håret. Deres balsam er enormt blødgørende og ligger en hinde udenpå håret, som hjælper med at beskytte håret, og som samtidig gør det nemt at rede ud. Til sidst burger jeg en leave-in kur, som er mit yndlings produkt. Det er for alvor her magien sker, når jeg smør den i håret og det bliver blødt som silke.

Jeg er virkelig kræsen med produkter til mit hår, og der skal også meget til før jeg ligefrem vil anbefale en bestemt frisør, men her kan jeg altså ikke holde mig tilbage. Jeg synes virkelig i skal gøre jeg selv en tjeneste og besøge Bellacci, spørg efter Louise. Hun er simpelthen så dygtig og sød!

:-)

// Josephine

Commentaires


bottom of page