top of page

Sådan gør du dit hår sommerklar


Forleden besøgte jeg frisør Bellacci i Odense C. Her blev jeg gjort sommerklar med en lækker hårkur og klipning af mine spidser. På den måde sørger jeg for, at mit hår er fyldt op med de lækreste olier og er bedst muligt rustet til at gå igennem de næste par måneder.

Hos Bellacci er de altid super søde, og enormt dytige og ærlige når det kommer til at vejlede dig bedst muligt om produkter til dit hår. Derfor anbefaler jeg virkelig, at hvis du bor i eller omkring Odense, at stoppe ind forbi dem. Jeg fik nogle produkter med hjem fra Kerastase, som er solbeskyttende, og da jeg på min ferie i Portugal for to uger siden tog dem i brug, var jeg simpelthen ovenud lykkelig.

For det første dufter de virkelig lækkert, men vigtigst af alt så sørgede de for at mit hår var silkeblødt under hele turen. Selv efter flere dage i saltvand, som normalt gør mit hår knastørt.


home-product-soleil-png-carrousel-loca-png-carrousel-loca

Jeg er virkelig kræsen med produkter til mit hår, og der skal også meget til før jeg ligefrem vil anbefale en bestemt frisør, men her kan jeg altså ikke holde mig tilbage. Jeg synes virkelig i skal gøre jeg selv en tjeneste og besøge Bellacci, spørg efter Louise. Hun er simpelthen så dygtig og sød!

:-)

// Josephine

bottom of page