top of page

SÅDAN GIK DET FØRSTE EVENT FOR MIT INFLUENCER BUREAU I HONG KONG

Jeg er ved at være faldt godt til ro igen, oven på min tur til Hong Kong. Nu nyder jeg at være i Vietnam, hvor jeg kender det hele og kan slappe fuldstændig af. Jeg nyder solen, varmen og alle de gode restauranter, der skiftevis får lov til at danne rammen om min arbejdsplads 😉 Findes der noget bedre, end at kunne arbejde i skyggen fra en palme og med en læskende kokosnød på siden?

Jeg var i Hong Kong for at lave noget content for en kunde, holde et par møder og så skulle jeg også hoste et event for de influenter, som vi er begyndt at samarbejde med i Hong Kong. For mig er det meget vigtigt at kende alle influenterne personligt. Kun sådan tror jeg på, at vi tilbyde det aller bedste til vores kunder, og kun sådan føler jeg mig sikker på, at influenterne vil yde deres bedste, når de får en opgave igennem Preferred Management.

Eventet var en slags ‘velkommen til bureauet-middag.’ Vi startede med cocktails og middag på SOHOFAMA. Et super cool spisested i det fashionable Soho-kvarter, som servere de lækreste cocktails og hamrende god mad! Det er altid lidt nervepirrende at være så langt hjemmefra og så skulle holde et event helt alene. Jeg var noget spændt.

Indtil nu har jeg kun holdt den type events i Vietnam, hvor det altid har været nødvendigt at få en oversætter med, og så bliver samtalen altså bare ikke særlig flydende og personlig. Heldigvis snakkede alle vores Hong Kong influenter engelsk og det betød, at snakken hurtigt fik lystigt henover bordet, mens den ene lækre anretning blev serveret efter den anden. – for slet ikke at snakke om at den ene cocktail tog den anden, indtil alle var i rigtig godt humør 😉

Det er svært at forudse hvordan sådan et arrangement vil udvikle sig, men jeg havde nok ikke i min vildeste fantasi forestillet mig, at alle pigerne enstemmigt ville med videre i byen, da det pludselig blev foreslået.

Jeg har en barndomsveninde, der bor i Hong Kong og arbejder som super cool kreativ fotograf, hun var med til eventet og det var hende der tog styrringen, da vi skulle videre i byen. Hun har et stort socialt netværk og på ingen tid, fik hun arrangeret at vi kunne komme gratis ind på en af byens fedeste clubber, hvor vi blev sat ved et bord og så regnede drinks og flasker ellers ned over os. En af influenterne spurgt ret sødt, da flaskerne første gang blev sat på bordet, om det var bare til display, og hun blevet noget overrasket, da hun fandt ud af, at hun gerne måtte drikke af dem. Det gjorde de faktisk alle sammen.

Arrangementet endte med at have præcis den effekt, som jeg håbede på. Jeg kom rigtig godt ind på livet af influenterne, og samtidig oplevede jeg dem som værende meget taknemlige og fornemmede klart, at de følte sig specielt udvalgt og som en del af noget fedt. Præcis det d er skal til, for et langt og loyalt samarbejde. Alle kan godt lide, at føle de er en del af et sejt fællesskab.

På lørdag skal jeg holde event her i Vietnam. Nu må vi se om hvordan et kommer til at gå 😉 Jeg har booket min oversætter, men satser også på at bare lidt af influenterne er blevet bedre til engelsk.

Relaterede indlæg

Se alle

コメント


bottom of page