top of page

Sådan giver du din telefon nyt liv..


Inden jeg rejste afsted til Sri Lanka lykkedes det mig at smadre skærmen på min telefon. Jeg var ret bekymret for at tage den med på ferie, af frygt for at der ville komme sand eller andet smus ind i den, og samtidig var det bare skide irriterende at føle jeg hele tiden fik et glasskår i fingeren, når jeg bruge den. Derfor overvejede jeg at gå ud og købe en ny telefon, men min bror kom mig heldigvis i forkøbet og fortalte om brugteiphones.dk, som reparere Iphones.

Jeg gik forbi butikken på Østerbrogade en dag på vej hjem fra arbejde, og efter 15 minutter havde min telefon fået en ny skærm, og jeg kunne tage den med på ferie helt uden frygt for snavs. Det er fanme sjælendt efterhånden at man kan få lavet sine ting så hurtigt og effektivt, og det var som at få en helt ny telefon igen.

:-)

Og mig som var igang med at smide ud og købe nyt. En hurtig reparation er altså en meget bedre løsning!

:-)

// Josephine

Comments


bottom of page