top of page

Sådan holder du styr på din sundhed


ur2

Derfor har jeg nu fået mig et Soleus Go ur, der er fyldt med mange virkelig fede funktioner. Det fungere både som skridttæller, holder styr på min træning og så giver det en masse informationer omkring min søvn. Alt sammen noget der er afgørende for hvor sund du er.


Unknown

Jeg tænkte, at jeg ville fortælle jer om det, fordi jeg selv er blevet rigtig glad for mit, og derfor vil anbefale alle der drømmer om et lidt sundere liv, og som måske har brug for lidt ekstra motivation – eller som bare gerne vil holde styr på deres forbrænding at få sig sådan et ur.

Du kan købe dem hos Fitnessbutikken.dk, der udover det her smarte ur sælger alt hvad du har brug for når du træner. Tag et kig på uret her. (Og hey – så er det altså også en ret god gave ide, til den aktive pige der har (næsten) alt 😉 )

// Josephine

bottom of page