top of page

SÅDAN HOLDER JEG LIV I MIT FORHOLD
Det er ikke længe siden, at jeg delte nogle af mine tanker omkring at starte virksomhed med min kæreste. Jeg var endt i en situation, hvor jeg synes, at vores nye virksomhed lidt overskyggede vores forhold og kvalitetstid. Det var ikke særlig sjovt.

Heldigvis er Andreas og jeg rigtig gode til at få snakket om tingene, og i dag har jeg det slet ikke på samme måde, som da jeg skrev det her indlæg.

Vi har gjort noget aktivt for at sikre noget mere kæreste-tid i vores kalender og det betyder bl.a. at vi nu hver uge skiftes til at skulle arrangere noget, som vi skal lave sammen. Noget der skal foregå uden for hjemmet, og som ikke må handle om arbejde. Jeg synes, at det er en virkelig god måde at komme ud og opleve noget sammen, der sker noget nyt, og vi får noget mere at snakke om, der ikke bare handler om Preferred Bloggers.

I sidste uge startede jeg med at arrangere, og jeg havde planlagt, at vi først skulle ud og have frokost i Saigon Outcast, som er et “urben” område med skatebane, klatrevæg og grafitti. Bagefter skulle vi ud og bowle. Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har bowlet, og selvom jeg tabte til Andreas, så var det hammer sjovt. Vi er begge store konkurrencemennesker, så vi gik virkelig op i det 😉

I den her uge er det Andreas, der skal finde på noget, og han har afsløret, at vi skal i biografien i morgen aften. Bowling og biffen lyder måske meget ordinært, men der skal virkelig ikke mere til. Bare det at vi kommer lidt ud og får lidt nye indtryk, fremfor kun, at sidde hele dagen ved samme lille skrivebord og stirre ind i hver vores computerskærm er virkelig rart.

Og til næste uge – når det igen er min tur til at finde på, har jeg fundet på noget lidt mere originalt, som jeg glæder mig til at fortælle jer om 😉

It is not so long ago since I shared some of my thoughts about starting a business with my boyfriend. I ended up in a situation where I think our new business got in the way of our relationship and quality time together.

Fortunately, Andreas and I are really good at talking about things, and today I do not feel the same way as when I wrote this post.

We have done some things to ensure some more couples-time in our calendar and that means, among other things, that every week we one of us have to arrange something that we should do together. Something that has to be done outside the home, and docent involve the business. I think it’s a really good way to experience something new and we get some more things to talk about that are not related to Preferred Bloggers.

Last week it was my turn to plan something. I invited Andreas for a lunch at Saigon Outcast, a cool area with skating rink, climbing wall and graffiti. Afterwards we went bowling. I do not remember when I last bowled, and although I lost the game, it was super fun. 😉

This week Andreas have invited me out and he just revealed that we are going to the movies tomorrow night. Bowling and the cinema may sound very ordinary, but that is all it takes. It’s just nice to go out and experience something together rather than just sit in the apartment all day working.

And next week – when it’s my turn to invite Andreas I’ve found something a bit more original, which I’m looking forward to telling you about 😉


Commentaires


bottom of page