top of page

Sådan husker du det bedste af 2015!


Hvert år når vi når til årets sidste dag, laver jeg et indlæg med de top 10 bedste oplevelser, som jeg har haft i det forgangende år. De sidste par dage har jeg gået og tænkt over hvilke oplevelser, der har været de bedste i år, og i den forbindelse også kigget lidt tilbage på de andre år der er gået. Det er faktisk ret fedt at have sådan en opsumeret form af årerne der er gået. Når jeg kigger tilbage på mine tidligere lister vækker det virkelig mange goder minder.

Selvom du måske ikke har en blog, så vil jeg anbefale dig, at finde en sted hvor du skriver din egen top 10 ned for det år, der er gået. Det er virkelig fedt at kunne kigge tilbage, og på den måde kan du også huske årerne fra hinanden, når de er kommer lidt mere på afstand, og måske ikke står lidt så klart i erindringen som de gør i dag

:)

Du kan se min TOP 10 fra 2014 her og 2013 her. Husk at kig forbi på torsdag og se min liste for 2015.

// Josephine

Comments


bottom of page