top of page

Sådan kombinerer du blødt, varmt og hyggeligt med chick og trendy!


Aveny

1. Ring – her // 2. Øreringe – her // 3. Halsekæde – her // 4. Øreringe – her // 5. Ring – her

Jeg får aldrig nok af flotte smykker. Jeg elsker smykker fordi de kan være med til at pifte selv det kedeligste outfit op. Og det passer mig ekstra godt her om vinteren, hvor jeg har tildens til at prioriterer hyggeligt, blødt og varmt over trendy og chick 😉

Sådan er det i hvertfald blevet efter jeg er flyttet til Odense. Skrammende hvor meget ens bopæl har betydning for hvor meget man gør ud af sig selv? Måske er det meget sundt at være så afslappet hele tiden, men jeg glæder mig også lidt til at komme tilbage til et andet tempo i København.

:-)

I dag har jeg surfet lidt rundt på nettet for at finde noge nye smykker til ønskelisten. Det er jo heldigvis snart jul

:-)

Som den faste læser nok har lagt mærke til, så leder jeg lige nu også efter et lækkert nyt ur. Dem har de også ret mange fine af hos Aveny.dkse dem her.

Er i begyndt på ønskelisten endnu? Del endelig ud af de største ønsker, så vi kan inspirere hinanden

:)

// Josephine

bottom of page