top of page

Sådan kommer du nemmere igennem januar


Jeg er en af dem, der har det virkelig svært med kulde og mørke. Den energifyldte og initiativrige pige jeg er i foråret og om sommeren, synes jeg forsvinder lidt her om vinteren. I hvertfald i hverdagene. Jeg bliver træt og gider ikke ret meget. Det nemmeste er at lægge sig hjem på sofaen med en film efter en dag på jobbet, mens jeg om sommeren har 1000 ideer til hvor vi liiige kan cykle hen og få en bid mad, gå en tur eller drikke et glas vin. Men nu skal det være nok.

Jeg vil ikke nøjes med kun et få det maximale ud af dagen, når det er sommer, derfor har jeg været i tænkeboks og har fundet frem til 10 ting, der kan gøre januar sjovere og nemmere at komme igennem.

1. Gå en aftentur. Ikke alle har fået taget julens lyskæder ned endnu. Gå en tur og nyd de smukke lys. At komme udenfor er noget af det vigtigste her om vinteren. Det giver ny energi, og den har vi brug for på den her årstid hvor solen er en sjælden gæst. 2. Leg ‘Til middag hos..’ med dine veninder Nup ideen fra det populære tv-program og aftal med veninderne at i skal invitere hinanden på middag. Derefter giver i anonymt point for mad, værtsrolle og underholdning. Vinderen får en præmie – måske en cocktail eller en middag ude i byen.


r

3. Gå i biografen De mørke måneder er nemme at tilbringe foran fjernsynet. Kom ud af døren og gå i biffen med dine veninder, familie eller kæreste. Det sociale samværd er alt afgørende når du skal godt igennem de mørke måneder.

4. Lav en hjemmespa Jeg har lige fået boden ‘amazing spa’ og den er fyldt med lækre opskrifter og ideer til hvordan du laver en god hjemmespa, men google kan også hjælpe dig. Find opskrifter og lav dine egne produkter, eller sæt en aften af til et varmt fodbad og en ny neglelak på dine tæer. Jeg gjorde det forleden, og et varmt fodbad er alt for undervurderet. Det er fantastisk!

5. Ryd op i din makeup Makeup holder i gennemsnit kun et år og skal du smide det ud. Det er vigtigt at skifte ud i tingene engang imellem så du ikke ender med en bakteriebumpe som fylder i dit skab. Hvis produktet har holdt mere end et år, så bruger du det måske heller ikke ret meget? Er det så værd at have det til at fylde i dit skab?


6. Se gamle feriebilleder Med et kamera i en hver telefon er det de færeste der kommer hjem fra ferie uden en pæn potion feriebilleder, men får du nogensinde kigget på dem efter de er blevet taget? Sæt en aften af og nyd dine gamle ferieminder. Se dem evt. med dem du var på ferie med og genkald alle de gode minder. 

7. Hop i fitness og bliv klar til sommer Om sommeren er der 1000 undskyldinger for at lave noget andet end at stå i et varmt svedigt fitnesscenter. Vi skal på stranden, drikke drinks og nyde solen, men her om vinteren er alternativt til fitnesscenteret ofte bare en aften på sofaen, så selvom det kan være svært at komme afsted, er det nu du skal bruge tiden på at passe på din krop og opbygge den form du ønsker at flashe bikinien på til sommer.

8. Book din sommerferie Medmindre du er den type der elsker afbudsrejser og det uforudsigelige der er ved at hoppe ombord i sådan en, så book din sommerferie nu. Det er fantastisk at have noget sol og varme at glæde sig til, og hvis du booker nu er priserne billigere end hvis du venter til foråret.

9. Ryd op! Der er altid en køkkenskuffe, et smykkeskrin eller noget andet som trænger til at genvinde sin orden. Det er faktisk mega tilfredsstillende at få styr på tingene igen, og når først der er orden er det også nemmere at holde orden fremover. Rod fører bare til mere rod.

10. Tag i skøjtehal At stå på skøjter er bare en vinter-ting, og det er pisse sjovt! Særligt hvis du gør det sammen med nogen mennesker du holder af at være sammen med. Tag dine veninder under armen og book en time i den nærmeste skøjtehal. Det er ikke bare sjovt, det er også sund motion.


// Josephine

Comments


bottom of page