top of page

Sådan ligner du en stjerne hver dag uden brug af makeup!


Da jeg var yndre blev der gerne brugt en måneds forbrug af makeup om dagen. Det var hot at bruge makeup, jeg var lige begyndt på det og jeg kunne ikke få nok. Med tiden har jeg heldigvis lært at less is more, og med min nye afhængighed til eyelash extensions er det faktisk meget sjælendt at makeuptasken kommer frem i hverdagene, og hvis den gør er det som oftest bare lidt mineralpudder.

Efter jeg er flyttet tilbage til København skulle jeg finde et ny klinik der kunne leve op til den høje standard jeg er blevet vandt til i Odense hvor jeg det seneste år har fået lavet mine vipper. Jeg faldt over Wanna Shine på Østerbro, (de har også en klinik i Rødovre) som jeg nu har besøgt to gange – og jeg er intet mindre en ovenud begejstret. Klinikken er super hyggelig, ligger tæt på hvor jeg bor, og så er det lidt af en spaoplevelse at få lavet vipper der. Der kører nemlig helt stille og rolig spamusik i baggrunden, så du bare kan bruge tiden på at slappe af og stresse ned.

Da jeg startede hos Wanna Shine tog de alle de eyelash extenions af som jeg havde på, rensede mine vipper og farvede dem sorte. I dag har jeg så fået lavet en helt ny opfyldning og et lækkert fuldt sæt. Her kan I se før og efter billedet. Eyelash Extensions er altså guds gave til kvinder!

Husk at det er vigtigt hvor du får lavet dine vipper! Får du ikke lavet dem et ordenligt sted kan dine egne vipper ende med at tage skade af det! Wanna Shine er et af de steder du roligt kan besøge.

// Josephine

Comments


bottom of page