top of page

.. SÅDAN SÅ DET UD DA JEG KASTEDE JEG MIN BRUDEBUKETDet er efterhånden blevet en ting, at brude gemmer deres brudebuket, hænger den til tørre og bruger den som pynt i hjemmet. Jeg synes da helt klart, at ideen er sød, men jeg må også indrømme, at en tørret brudebuket ikke passer ind i min boligindretning. Derudover synes jeg, at det var en sjov ting, at skulle kaste med den – så det gjorde jeg.

Den eneste gang jeg selv har overværet en brud, der skulle kaste med sin brudebuket, var til et bryllup i Vietnam. Det er egentlig ikke en af deres traditioner, en lige som med så mange andre ting fra vesten, så havde de taget ‘legen’ til sig. Desværre gik det ikke så godt, og brude måtte kaste buketten om fem gange, inden den endelig kom langt nok til at en af gæsterne så kunne gribe den. Den blev godt nok grebet af en mand, for den del af traditionen, der siger, at det er de ugifte kvinder, der skal slås om buketten havde de ikke lige fået med 😉

Anyway – jeg var ret bange for, at jeg ville lave samme nummer, og i min frygt for at kaste buketten for kort, kom jeg næsten til at kaste den for langt. Heldigvis blev den dog grebet, og jeg kunne nøjes med at kaste den en enkelt gang! Jeg er glad for at jeg gjorde det. Selvfølgelig betød buketten noget for mig, den var SÅ smuk og den – synes jeg – fuldendte mit look perfekt, men det var også virkelig sjovt at få lov til at kaste med den, mens vores DJ spillede ‘All the single ladies’ udover hele haven.

Hvis du vil se et videoklip, hvor jeg kaster med buketten, så ligger det i min Instagram Story lige nu. (Efter 24 timer kan det ses i mit ‘bryllups highlight’ på Instagram)

Buketten var lavet af Florist Lars Jon og medbragt hele vejen fra Danmark til Italien. Alle billederne er taget af den danske bryllupsfotograf – Brian Lichtenstein

Comments


bottom of page