top of page

SÅDAN SER MIT LIV IKKE UD I DAG …


Hold op hvor er kontrasten stor i dag. I går lå jeg på en lækker beach club og slappede af, og i dag er jeg tilbage på job i København med lange udsigter til afslapning. ØV! Heldigvis er der meget mere ferie forude og jeg kan både glæde mig til en tur til Marballa med pigerne og to lækre lange uger sammen med Andreas i Cannes og på roadtrip i pasta-land.

Jeg har tænkt, at jeg vil prøve at lave lidt flere guides her på bloggen. Er der noget I godt kunne tænke jer at læse om? I går skrev jeg om tre restauranter, jeg synes man skal besøge i Cannes, og som man ikke finder i turistbøgerne, og lige nu arbejder jeg på en guide med, hvordan du får billigt tøj til at se dyrt ud. Har i andre ønsker, så sig endelig til!

:)

God dag!

// Josephine

Ps. kjolen har jeg købt i en lille lokal butik i Juan Les Pins og solbrillerne er fra JUST FINE.

bottom of page