top of page

Sådan skal du se ud for at vinde Queen Of Scandinavia


Ofte bliver jeg spurgt: hvordan skal man se ud for at vinde en skønhedskonkurrence? Og ofte har folk svært ved at forstå, når jeg ikke kan give et entydigt svar.

For hvad er skønhed egentlig? Hvad vil det sige at se godt ud?

Når jeg rejser landet tyndt og leder efter Danmarks uopdagede skønheder, ved jeg ikke præcis hvad jeg leder efter før jeg fundet det. Når jeg står der foran vores castingstand, spejder jeg hverken efter rødt, brunt eller blondt hår. Jeg leder ikke efter en særlig højde, eller et bestemt look.

Skønhed handler ikke om hud- øjn- eller hårfarve. Ej heller om højde, runde kinder eller markerede kindben. Skønhed kan være en gnist i øjet, en aura af energi, et stort smil, eller noget helt andet, som ikke er til at definere eller sætte en finger på, men som er tydligt for en hver.

Kigger man på de de piger, jeg har udvalgt og sendt af sted til internationale skønhedskonkurrencer, gennem de sidste mange år, så er de alle sammen meget forskellige. De er tilsammen beviset på, at skønhed ikke er til at definere præcist og hænge særlige karaktertræk op på, men som er noget udefinerbart der bare skal have lov til at stråle.


15399_10152665863609861_4836895997728349857_n

Én ting er dog sikkert. Ydre skønhed gør det ikke alene, hvis du drømmer om at vinde en skønhedskonkurrence. Personlighed, selvtillid, imødekommenhed og nysgerrighed er afgørende nøgleord, hvis du skal ende øverst på sejrsskamlen.

Til de internationale finaler er du omringet af smukke piger, så der skal mere en et flot ydre til at skille sig ud og blive lagt mærke til. Derfor er personlighed en absolut afgørende faktor, når jeg skal udvælge de endelige vindere.

Hvis du kunne tænke dig at få en oplevelse for livet, danne venskaber med piger fra hele verden, få muligheden for at arbejde som model i både ind- og udland og samtidig repræsentere Danmark internationalt, så skal du tilmelde dig casting!

Det gør du ved at sende en mail til tilmeld@queenofscandinavia.dk med navn, hvor du har hørt om konkurrencen og i hvilken by du ønsker at deltage.

Til casting får du lagt makeup og taget nogle professionelle billeder som du modtager efterfølgende. Derudover får du en goodiebag med makeup og skønhedsprodukter til en værdi af ca. 300 kr. Du kan læse meget mere om Queen Of Scandinavia på vores hjemmeside www.queenofscandinavia.dk

// Josephine

Comments


bottom of page