top of page

Sådan skal du se ud for at vinde Queen Of Scandinavia


Ofte bliver jeg spurgt: Hvordan skal man se ud for at vinde en skønhedskonkurrence? Og ofte har folk svært ved at forstå, når jeg ikke kan give et entydigt svar.

For hvad er skønhed egentlig? Hvad vil det sige at se godt ud? Når jeg rejser landet tyndt og leder efter Danmarks uopdagede skønheder, ved jeg ikke, hvad jeg leder efter, før jeg har fundet det. Når jeg står der, foran vores castingstand, spejder jeg hverken efter rødt, brunt eller blondt hår. Jeg leder ikke efter en særlig højde, eller et bestemt look.

Skønhed handler ikke om hud- øjn- eller hårfarve. Ej heller om højde, runde kinder eller markerede kindben. Skønhed kan være en gnist i øjet, en aura af energi, et stort smil, eller noget helt andet, som ikke er til at definere eller sætte en finger på, men som er tydligt for en hver.

Kigger man på de de piger, jeg har udvalgt og sendt af sted til internationale skønhedskonkurrencer, gennem de sidste fire år, så er de alle sammen meget forskellige. De er beviset på, at skønhed ikke er til at definere præcist og hænge særlige karaktertræk op på, men som er noget udefinerbart der bare skal have lov til at stråle.

Én ting er dog sikkert. Ydre skønhed gør det ikke alene, hvis du drømmer om at vinde en skønhedskonkurrence. Personlighed, selvtillid, imødekommenhed og nysgerrighed er afgørende nøgleord, hvis du skal ende øverst på sejrsskamlen.

Det første du skal gøre for at nærme dig deltagelse i de internationale skønhedskonkurrencer, er at tage chancen, springe ud i det og melde dig til casting. Det kan du gøre på www.QueenOfScandinavia.dk

// Josephine

Commentaires


bottom of page