top of page

SÅDAN SLIPPER DU AF MED JALOUSI OG NERVØSITET OVER KÆRESTENS BYTUR


For lidt tid siden var jeg i byen med Andreas og nogle fælles venner, og da jeg ville hjem tidligt sagde jeg farvel og smuttede. En af de andre spurgte mig hvorfor Andreas ikke gik med, og jeg svarede at hans bytur jo ikke skulle ødelægges bare fordi jeg var træt? Personen kiggede helt underligt på mig og sagde ‘hold da op – sådan burde alle forhold være.’ Jeg blev helt overrasket, fordi jeg slet ikke havde tænkt over, at alle forhold ikke er sådan.

Rigtig mange både piger og drenge bliver jaloux og nervøse når deres kæreste går i byen. Det er virkelig synd for det er spild af energi og så risikere du at det dræber dit forhold. For mig er det vigtigeste i et forhold at man har tillid til hinanden. Så kan man slappe af og bruge tiden på de postive ting, i stedet for at være nervøs og gå med negative tanker.

For at slippe af med din jalousi og slutte fred med kærestens byture, er det vigtigt at du har et godt selvværd. Sig til dig selv at du er en god kæreste, at det er dig han har valgt at være sammen med og at det er dig han elsker. Hvorfor skulle han så gøre noget, der gjorde dig ked af det?

Tal om din usikkerhed Kommunikation er også afgørende. Snak med din kæreste om hvorfor du bliver usikker og nervøs når han er i byen. Måske er det i virkeligheden andre ting i jeres forhold der er årsag til din nervøsitet. Mange ting kan forbedres ved at snakke om det.

Hvis I ikke bor sammen, kan i lave en aftale om at han kommer hjem til dig og sover efter en bytur. Han skal ikke føle sig tvunget til det – han skal selv have lyst til det – hvilket han bør have, hvis i har et sundt og godt forhold. Måske kan det give dig ro, at du ved han kommer hjem til dig når han er færdig med at drikke øl og hygge sig med drengene.

Hvor går grænsen? En anden rigtig god ting at snakke om er grænser. Mange piger er nervøse fordi de ikke ved hvor grænsen går for deres kærestes opførsel i byen. Snak om hvor jeres grænser går og hvad I begge har det ok med.

Hvis han er ude, og du bliver nervøs eller jaloux, er det der, du skal trække på dine veninder. Snak med dem om det, og undgå at bombardere ham med sms’er og opkald. Udnyt at du har en aften for dig selv, og hyg om dig selv eller lav en aftale med veninderne. Så bruger du din aften på noget hyggeligt og behøver ikke at tænke over hvor åndsvagt han opfører sig med gutterne.

:-)

// Josephine

Kommentarer


bottom of page