top of page

SÅDAN TABTE JEG TRE KILO PÅ NI DAGE

Igennem ni dage har jeg testet Forever Fit C9 kuren, og jeg har virkelig været overrasket over, hvor effektiv den er. Forever-virksomheden kalder det ikke for en slankekur, men for en kickstart-kur hvor man giver sin krop et boost og en ja – en kickstart.

På ni dage lykkedes det mig at tabe tre kilo, og udover et lille vægttab så oplevede jeg, at kuren gav mig meget mere energi og balance i maven. Jeg var aldrig oppustet og hverken propmæt eller sulten, mens jeg var på kuren, og det var virkelig rart. Derudover har kuren lært mig, at indføre meget mere grønt i min kost i hverdagen og spise mindre portioner. Jeg er ret madglad, så ofte kan jeg godt komme til at indtage alt for meget mad til aften.

Med i Forever Fit C9 pakken får man de ting, der er på billedet ovenfor. Det er en række kosttilskud og en plan over, hvad man må spise og drikke i løbet af de ni dage, sammen med et hav af sider med inspiration til en sundere kost. De to første dage er ret restriktive, men når man er over dem, så går resten af tiden egentlig rigtig nemt. Der medfølger også en dagbog, hvor du hver dag skal skrive ned, hvad du spiser, og hvor meget du bevæger dig, og det er faktisk ret motiverende.

Generelt har jeg lært ret meget om min egen kost og min maves reaktion på forskellige madvarer på de ni dage, og bedst af alt så har den virkelig motiveret mig til at leve sundere.

Forever Fit pakken kan du købe hos hos Aloe Care Living her. Den fås både med proteinpulver med vanilje- og chokoladesmag. Jeg var selv ikke ret vild med deres pulver, hvorfor jeg erstattede det måltid med en Nutrilett. Det fungerede bedst for mig, men jeg ved, at andre har været rigtig glade for pakken, som den er 🙂

Om det er nødvendigt at købe pakken, for at få sin kickstart er naturligvis et spørgsmål, der må ramme de fleste. Jeg mener uden tvivl, at du er bedst på vej mod en sundere livsstil med pakken i hånden, og den lille guide der medfølger. Jeg ville i hvert fald ikke have kunne gøre det uden – det ved jeg, for jeg har prøvet 1000 gange 😉

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

bottom of page