top of page

SÅDAN TJENER DU LETTE PENGE PÅ DIN GAMLE BIL
Det her indlæg er måske lidt off-topic i forhold til mine andre indlæg. Ikke destomindre var det relevant for mig, for nogle år siden og måske er der nogen af jer, der enten har- eller får brug for den her information, og så er det altså ret lækkert at være opdateret! 🙂

Hvis du står med en ældre bil, der måske snart ikke kan længere, så kan det være en fordel at sælge den som en ‘skrotbil’ og tjene penge på alle de dele af bilen, som stadig kan bruges i andre sammenhænge. Men hvor skal man så vælge at sælge sin skrotbil? DanAutoSkrot.dk har Danmarks højeste udbetaling, og er klar til at give op imod 100.000 kroner for din gamle bil.

Har du ingen bil, men der imod en motorcykel, som heller ikke holder meget længere, tager DanAutoskrot også imod den. Du kan læse meget mere om deres service og hvordan du får fingrende i din skrotpræmie her.

For et par år siden var jeg selv ude for, at min bil blev kørt så hårdt ind i, at den ikke kunne laves og i stedet skulle skrottes. Jeg havde næsten lige købt den, (brugt) men fik faktisk flere penge for den i skrotpris, end jeg selv havde givet. Held i uheld 😉 Måske du er lige så heldig med din skrotbil?

// Josephine

Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt
bottom of page