top of page

SÅDAN TRÆNER JEG I LØBET AF EN UGE
Hej piger. Forleden tikkede en besked ind i min Instagram-indbakke, med et ønske fra en pige, der spurge om jeg ikke ville lave et indlæg, om hvordan jeg træner og spiser i løbet af en uge. Jeg skriver altid rigtig gerne om de ting, der interesserer jer, så hvis andre sidder med særlige ønsker til et indlæg, er det bare at give lyd fra sig 🙂

I dag giver jeg et billede af min træning i løbet af en uge og på næste onsdag, får i et indblik i min kost.

For at være helt ærlig ser jeg ikke mig selv som et forbillede, når det kommer til træning og sund kost. Jeg tror, at jeg har det lige som de fleste andre. Jeg forsøger at træne så ofte, jeg kan tage mig sammen til det, og selvom jeg altid tænker over hvad jeg indtager, så spiser jeg mere sundt i nogle perioder end andre.

Lige for tiden træner jeg mere, end jeg har gjort længe – hvis ikke mere end nogensinde før. Efter min diskusprolaps kunne jeg ikke træne, så jeg tog både et par kilo på og blev sat virkelig langt tilbage styrke mæssigt. Min ryg kollapsede, og det føles som om, at alle mine muskler blev nulstillede, og jeg ingen styrkede havde i kroppen. I den forbindelse skrev jeg også indlægget “om at følge sig helt til grin i fitnesscenteret” som du kan læse her.

Min plan at tabe mig et par kilo og få styrket mine muskler. Jeg ved nu, at jeg har en svag ryg, og derfor har jeg sat alt ind på, at få den trænet og styrket, så den ikke kollapser igen. At få en diskusprolaps er nok det værste, jeg nogensinde har prøvet. Før min skade og dengang jeg boede i Danmark og skulle passe både job og studie, trænede jeg ca. 2-3 gange om ugen. Nu hvor jeg bor i Vietnam og har væsentligt mere tid til mig, selv ser mit træningsprogram sådan her ud:

Mandag: Morgen: 30 min cardio + 30 min styrketræning. Eftermiddag: 30 min EMS-træning

Tirsdag: 50 min pilates

Onsdag: Pause

Torsdag: 30 min EMS-træning

Fredag: 30 min cardio+ 40 min styrketræning

Lørdag: 30 min EMS-træning

Søndag: Pause

(Jeg er lige begyndt på EMS træning. Når jeg har trænet lidt mere, laver jeg et indlæg om det. Hvis du ikke ved hvad det er, kan du læse om det her. Før jeg startede til EMS, trænede jeg i stedet 1 times cardio om torsdagen, og 20 minutter cardio og 40 min styrketræning om lørdagen.)

Mit træningsprogram er stadig forholdsvist nyt for mig, men jeg glæder mig til at se hvilke resultater der kan give mig. Det vigtigste for mig er at få styrket mine muskler, og det kan jeg heldigvis allerede mærke går den rigtige vej. Jeg er overhovedet ikke ekspert – og jeg trænger selv til at smide et par kilo, men nu blev der bedt om mit træningsprogram, og det fik I 😉

// Josephine

Følg min blog: Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

Comments


bottom of page