top of page

Sådan undgår du at din telefon løber tør for strøm


Vi kender det vidst alle sammen. Du står langt fra stikkontakt, oplader og strøm, men har virkelig brug for at din telefon ikke løbet tør for strøm lige nu. Jeg har fundet en løsning der betyder at din telefon aldrig løber tør når du er på farten.

På hjemmesiden Boxoffun sælger de covers til iPhone 4, 5S, C, 6 og Samsung, S4, S5 og Note. Når du sætter telefonen i coveret så begynder den at oplade og løber altså ikke tør for strøm, når du har aller mest brug for den.


Sådan en skal jeg helst sikkert have mig anskaffe. Jeg kan lige se hvor stor en hjælp den bliver når jeg er til modeuge eller caster til Queen Of Scandinavia. Det er ofte der jeg bruger min telefon mest og hvor jeg altid mangler strøm!

Du kan finde et cover der passer til din telefon her.

// Josephine

billede

留言


bottom of page