top of page

SÅDAN UNDGÅR DU UDTØRREDE LÆBER I VINTERKULDEN

Den pludselig kulde har virkelig fået taget i mine læber. De er blevet hamrende tørre og er begyndt at skalle. Normalt har jeg ikke haft de store problemer med temperaturskiftet, men i år har de kolde grader altså virkelig fået taget i mine læber.

Efter flere ugers kamp, har jeg nu endelig fundet en læbepomade, som kan holde mine læber kørende i flere timer. Mange læbepomader, synes jeg slet ikke virker og jeg skal nærmest smører mine læber i døgndrift, men den klassiske Carmex moisturising lip balm dúr altså. Man skal passe på ikke at smører den uden for læberne, for så giver den lidt lige som vasseline nogle små bumser rundt om læberne, men tager du den på i moderate mængder, så fungere den upåklageligt. 🙂

I dag har jeg dog besluttet mig for, at beskytte mig selv fra vinterkulden ved at blive indenfor. Jeg skal have taget en ordentlig bid af min bachelor-kage, så vi kan komme videre. Måske burde jeg også udelukke mig selv fra sociale medier for hold nu op, hvor kan de bare være den største tidsrøver! Andre der har haft succes med helt at slukke telefonen og internettet på computeren under opgaveskrivningen?

// Josephine
Følg min blog på Facebook her Bloglovin her Instagram her Snapchat: Jhelbrandt

bottom of page