top of page

SÅDAN VÆLGER DU DE PERFEKTE ØRERINGE TIL DIN ANSIGTSFORM


Farverige smykker et et hit hos mig og særligt øreringe er virkelig en fin accessory. Hvis du vælger de rigtige kan de ikke bare komplimentere dit outfit, men også dit ansigt rigtig godt. Jeg kommer her med mine tips til, hvordan du vælger de rigtige øreringe til din ansigtsform.

:-)

ØRERINGE TIL DET RUNDE ANSIGT

rundt

nr. 1 – Smykkegave // nr. 2 – Julie Sandlau // nr. 3 – NLY Trend Har du et rundt ansigt, skal du vælge nogle lange øreringe, der får dit ansigt til at se længere og smallere ud. Sørg for at vælge nogle der ikke fylder for meget i breden og undgå store og tunge øreringe, der kan få de ansigt til at se meget kompakt ud. Personligt er jeg helt vild med ørering nummer tre fra Nelly. Super enkle og alligevel med masser af spræl.

ØRETINGE TIL DET OVALE ANSIGT

oval

nr. 1 – Smykkegave // nr. 2 Julie Sandlau // nr. 3 – Jensen og Jørgensen

Har du et ovalt ansigt så gå efter dråbeformede, trekantede- og ovale øreringe. Det vil se rigtig ud til dig – men det vil det meste faktisk til din ansigtsform. Du er en af de heldige der kan slå sig løs og prøve lidt mere forskelligt. Blandt øreringene til det ovale ansigtet, kan jeg selv bedst lide nummer ét. Jeg synes de er super cool, passer til det meste og så kan jeg lige forestille mig hvor gode de er til at ramme ansigtet ind.

ØRERINGE TIL DET HJERTEFORMEDE ANSIGT

hjerte

nr. 1 – Dyrberg Kern // nr. 2 – Pieces // nr. 3 – Izabel Camille

Øreringe der er dråbeformede er super flotte til dig med det hjerteformede ansigt. Runde, bløde former som dråber eller ovale øreringe klæder dig rigtig godt. Undgå øreringe med en omvendt dråbe, som er fyldige øverst og smalle nederst. Tjek lige ørering nummer to. Er de ikke flotte? Dem tror jeg, at jeg skal have klikket hjem til mig selv.

ØRERINGE TIL DET AFLANGE ANSIGT

nr. 1 – JFR // nr. 2 – H&M // nr. 3 – Julie Wettergren Øreringe med masser af voulme er rigtig flotte til dig med det aflange ansigt. Det ser godt ud med runde øreringe, som vil få dit ansigt til at virke fyldigere, til gengæld skal du  undgå lange og smalle øreringe. Med de her tre par kan du virkelig pifte et outfit op. Jeg fladt over smykkerne fra Julie Wettergren da jeg skulle lave det her indlæg, og jeg har fuldstændig forelsket mig i smykkerne på hele hendes webshop!

ØRERINGE TIL DET FIRKANTEDE ANSIGT

nr. 1 – Gade og Juul // nr. 2 – Julie Wettergren // nr. 3 – H&M 

Bryd med formerne og klæd dig med nogle runde øreringe, der får dit ansigt til at se mindre firkantet ud. Lange øreringe er også flot til dig, men hold dig fra de store og kantede øreringe. Alle de tre ovenstående par er virkelig flotte og klassiske. De kan styles både råt og feminint. Særligt nummer to synes jeg er virkelig fine.


Håber du kan finde lidt inspiration og hjælp her i min lille øreringe-guide! God smykke shopping!

:-)

// Josephine

Kommentare


bottom of page